Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Homolka a tobolka

Zobraziť katalóg
Homolka a tobolka Film
Kód:  AV00059
Homolka a tobolka Predaj skončil

Homolka a tobolka

Dedo s babi, Ludva, Heduš a dvojčatá si prichádzajú užiť zimné radovánky do zotavovne Radosť v Špindlerovom Mlyne. Cestou si sľúbia, že na seba budú dobrí, a kto sa tomu spreneverí, bude za trest kľačať. Vzápätí nato ich samozrejme stretne veľa nepríjemností a zmätkov, o ktoré sa zaslúži aj práve nastupujúci kultúrny referent.

Ďalšia scénka nastane vo chvíli, keď dva manželské páry požadujú výmenu izieb s Homolkovými a netrvá to dlho – a dedo musí prvýkrát kľačať. Šnúra nešťastných náhod pokračuje, okrem iného dôjde k menšiemu požiaru a následnému zaplaveniu izby starých Homolkových, pričom pomoc manželských párov je odhalená ako zištná – stále si chcú izby vymeniť. Po odmietnutí sa zložia a ponúknu Homolkovým peniaze. Na to Homolkovci pristúpia a tešia sa, ako sa rozšupnú. Pohádajú sa ale o to, ako peniaze rozdeliť a následne zistia, že tobolku s peniazmi stratili. Ponáhľajú na cvičnú lúku, hrabú sa v závejoch a pokúšajú sa nájsť stratené peniaze.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií