Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

Honor 4C Dual SIM

Zobraziť katalóg
Honor 4C Dual SIM
4,7 235 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS 1280x720, procesor Kirin 620, Octu core 1.2 GHz 64bit, RAM 2 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 5 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, batéria 2550 mAh, Android 4.4
Kód:  UM182c2cx Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Honor 4C Dual SIM

Vlastnosti telefónu

143,3 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

71,9 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

8,8 mm

Hmotnosť telefónu: 162 g

Úhlopříčka displeje

5,0

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4 Kitkat

typ operačného systému

Výdrž baterie

Nie je známe

(Parameter nebol dohľadaný)

MicroSim

Micro Sim

typ SIM karty

Rozměry

71,9 × 143,3 × 8,8 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

HSDPA, HSUPA

najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDHC

slot na pamäťové karty

Váha

162 g

hmotnosť telefónu

Chytrý mobilný telefón s podporou Dual SIM technológie a s vysokým výkonom za skvelú cenu. Veľká obrazovka, rýchly procesor, kvalitný fotoaparát a dlhá výdrž batérie sú hlavnými črtami. Elegantné zaoblené okraje nielen dobre vyzerajú, ale vďaka nim padne telefón pohodlne do ruky. Honor 4C ponúka bohatú výbavu a nadupaný výkon, ktorý u konkurenčných telefónov v tejto cenovej kategórii nenájdete.

Priestranná obrazovka

Kvalitný kapacitný displej s uhlopriečkou 5" ponúkne čistý a jasný obraz s bohatou paletou farieb. Rozlíšenie 1280 × 720 pixelov poskytne jemný vizuálny zážitok, ktorý sa umocní pri prezeraní fotiek aj sledovaní videa. Displej vďaka vysokej citlivosti zareaguje na každý dotyk prsta a zároveň nebude toľko namáhať váš zrak s menej reflexným povrchom.

Osemjadrový procesor

Vnútri kompaktného tela sa ukrýva nadupaný procesor s ôsmimi jadrami, ktorý pracuje na frekvencii 1,2 GHz. Táto sila pozdvihne vaše zážitky so smartphonom na úplne novú úroveň a vďaka viacerým jadrám a pokročilej architektúre sa stane kráľom multitaskingu.

V kombinácii s 2 GB RAM si tak budete môcť spustiť takmer neobmedzené množstvo aplikácií a ešte zostane priestor na ich hladký beh, či už pôjde o hranie hier, sledovanie videa, sťahovanie dát alebo mailovú komunikáciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Honor 4C Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor 4C Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor 4C Dual-SIM-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor 4C Dual-SIM-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Honor 4C Dual SIM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií