Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER ATV252LT 011

Zobraziť katalóg
HOOVER ATV252LT 011
Tyčový vysávač tyčový, bezsáčkový, technológia cyklónu, autonómia až 60min, EPA filter, objem nádoby 1l, 3 úrovne vysávanie, LED displej, tlačidlo na tvrdé podlahy / koberce / turbo
Kód:  CANVY0071 Produktové číslo:  39400225 Stránky výrobcu

HOOVER ATV252LT 011

Túžite po dokonale upratanej domácnosti bez prachu a iných nečistôt? Potom stavte na vysávač značky Hoover spadajúci do novej generácie bezdrôtových a bezvreckových tyčových vysávačov. Prístroj je vybavený inovatívnymi technológiami, vďaka ktorým prináša jedinečnú kombináciu vysokého výkonu a praktických funkcií s ergonomickým dizajnom. Je úplne ideálny pre každodenné upratovanie, keď vás nadchne jednoduchým použitím, dlhou výdržou batérie a precíznymi výsledkami. 

Kľúčové vlastnosti

  • 3 režimy prevádzky (koberce, tvrdé podlahy, turbo)
  • Výdrž batérie až 60 minút
  • LED displej s indikátormi stavu batérie, dobíjanie aktívneho režimu turbo
  • Ergonomické držadlo
  • Systém ľahkého vysypávania nečistôt
  • Pogumovaný nárazník s LED diódami na ochranu nábytku

Maximálne praktický

Vysávač ponúka voľbu z troch upratovacích režimov, a to režim pre koberce, režim pre tvrdé podlahy a turbo režim, ktorý je ideálny pri vysávaní ťažko dostupných miest. Kvalitný filter spoľahlivo zachytí aj tie najmenšie čiastočky prachu. Výrobcom udávaná výdrž batérie je 60 minút, o jej aktuálnom stave vás bude informovať LED displej.

Myslelo sa aj na ochranu podláh a nábytku, preto je vysávač vybavený pogumovanými kolieskami a nárazníkom s LED diódami. Odpadová nádoba s objemom 1 liter sa vďaka systému One Touch veľmi ľahko vysypáva, oceníte i systém jednoduchého pojazdu a ergonomické držadlo s mäkkým povrchom.

 

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,2 cm Hotovo!
Výška
122 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER ATV252LT 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Athen ATV252LT 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Athen 011 HOOVER ATV252LT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Athen 011 HOOVER ATV252LT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER ATV252LT 011.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií