Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hoover DYM 896TX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Zobraziť katalóg
Hoover DYM 896TX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo
Umývačka riadu - 16 súprav riadu, A++, 12 umývacích programov, 6 stupňov zmäkčovania vody, 2 koše Evospace 3, nastaviteľný horný kôš, Wizard - pripojenie cez WiFi, dotykové ovládanie, odložený štart 1 - 23 hodín, 80 x 60 x 60 cm
Kód:  HOOV018 Produktové číslo:  32000946 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hoover DYM 896TX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo Predaj skončil

Hoover DYM 896TX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Prvotriedna umývačka od spoločnosti Hoover disponuje možnosťou pohodlného ovládania cez multifunkčný dotykový displej či cez mobilný telefón vďaka zabudovanej technológii WiFi. Do umývačky sa zmestí až 16 súprav riadu, ktoré môžete vkladať do dvoch košov Evospace 3 (horný XL kôš a dolný MAXI PLATES XXL kôš). O čistotu riadu sa postará trojitý samočistiaci antikorový mikrofilter a tiež inteligentná technológia impulzného umývania, ktorá odstraňuje nečistoty pomocou striedania veľkého a malého tlaku.

Kľúčové vlastnosti

  • WiFi technológia
  • Multifunkčný digitálny displej s dotykovým ovládaním
  • Trojitý samočistiaci antikorový mikrofilter
  • 12 umývacích programov
  • Impulzné umývanie
  • 2 koše Evospace 3
  • 16 súprav riadu
  • Odložený štart 1 - 23 hodín
  • Systém Total Water Block

WiFi technológia

Označenie Hoover Wizard reprezentuje úzku skupinu produktov značky Hoover, ktoré kvôli pohodlnejšiemu ovládaniu disponujú technológiou WiFi. Jedným z týchto produktov je aj umývačka DYM 896TX WIFI, ktorú tak môžete jednoducho ovládať na diaľku pomocou vášho mobilného telefónu či tabletu. Túto možnosť oceníte napríklad v prípadoch, keď ráno zabudnete zapnúť umývačku osobne, a radi by ste mali svoje riady priezračne čisté, keď prídete domov.

Prepracované funkcie

Umývačka je vybavená najnovšími technológiami, a tak vás zrejme neprekvapí, že ponúka 4 základné programy (ECO 45°, Rapid 50°, Univerzálny 60°, Steam), ktoré možno modifikovať podľa potreby. K dispozícii je až 12 umývacích programov s možnosťou regulácie 6 stupňov zmäkčovania vody a určite tiež oceníte funkciu odloženého štartu v rozmedzí 1 - 23 hodín. Umývačka disponuje aj ochranným systémom Total Water Block, ktorý zabraňuje akémukoľvek nechcenému úniku vody. Navyše nechýba ani kontrolka nedostatku leštidla a soli alebo zvukový signál oznamujúci ukončenie programu umývania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover DYM 896TX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER DYM 896TX WIFI.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií