PET Siguro kuchyňský robot

HOOVER FJ 144 B2 011

Zobraziť katalóg
HOOVER FJ 144 B2 011
Tyčový vysávač nádoba 0.7l, umývateľný EPA filter, pogumované kolieska, hlučnosť 78dB, hubica na čalúnenie, hubica na čalúnenie, univerzálna podlahová hubica, parkovacie zámok
Kód:  CANVY0019 Produktové číslo:  39400234 Stránky výrobcu

HOOVER FJ 144 B2 011

Túžite po čistej a upratané domácnosti bez prachu a iných nečistôt? Potom stavte na multifunkčné tyčový vysávač značky Hoover s možnosťou vybratia ručného vysávača. Na prvý pohled vás upúta moderným a elegantným dizajnom. Znamená jednoduché riešenie každodenného upratovania, pretože sa hodí pre všetky typy povrchov. O tom vypovedá fakt, že súčasťou príslušenstva je špeciálna hubica na čalúnenie, štrbinová trubica a univerzálna podlahová trubice. Pogumované kolieska ochráni vašu podlahu pred rizikom poškodenia. Odpadová nádoba s objemom 0,7 l zaručí jednoduché vysypávanie a obmedzenie kontaktu s nečistotami. Prácu s ním bez dobíjania si môžete užiť cez 20 minút.

kľúčové vlastnosti

  • Pre všetky typy povrchov
  • Pogumované kolieska chrániace podlahu pred poškodením
  • Odpadová nádoba s objemom 0,7 l
  • Jednoduché vysypávanie bez kontaktu s nečistotami
  • Súčasťou príslušenstva je hubica na čalúnenie, štrbinová trubica a univerzálna podlahová trubice
  • Elegantný a moderný dizajn
  • Umývateľný EPA filter
  • Prevádzka bez nabíjania cez 20 min
  • parkovacie zámok

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Doba nabíjania
16 h Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, EPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER FJ 144 B2 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Freejet 2in1 FJ144B2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Freejet 2in1 FJ144B2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Freejet 2in1 FJ144B2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER FJ 144 011 B2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií