Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Hoover HDCN 184WD/1

Zobraziť katalóg
Hoover HDCN 184WD/1
Chladnička kombinovaná, A++, objem 216/100 l, NO FROST beznámrazový systém, LED osvetlenie, integrované držadlo, výmenný záves dverí, hlučnosť: 43 dB (A), 3 nastaviteľné + 1 pevná sklenená polica so strieborným rámom, 3 priehradky vo dverách chladničky so strieborným rámom, držiak na fľaše, zásuvka na ovocie a zeleninu, V x Š x H: 185 x 60 x 60 cm
Kód:  HOOV016 Produktové číslo:  34002129 Stránky výrobcu

Hoover HDCN 184WD/1

S beznámrazovou kombinovanou chladničkou Hoover HDCN 184 WD/1 budete šetriť ako svoje peniaze, tak aj čas venovaný jej údržbe. Pretože je vybavená vysoko účinným chladiacim systémom a moderným LED osvetlením, patrí do úspornej energetickej triedy A++. Svoj odber elektriny dokáže ešte znížiť pomocou funkcie Holiday. Tú využijete v prípade, že budete dlhodobo mimo domova. Vďaka beznámrazovej technológii Total No Frost, ktorou je vybavená chladnička aj mraznička, sa nebudete musieť venovať pravidelnému zdĺhavému odmrazovaniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi úsporný chod vám šetrí peniaze
  • Systém Total No Frost vás zbaví námahy s odmrazovaním
  • Veľa priehradiek pojme veľké množstvo potravín
  • Funkcia Super Cool a Super Freeze vám umožní rýchlo chladiť aj mraziť
  • Záves dvierok môžete ľubovoľne otáčať
  • Zvukový alarm vás upozorní na otvorené dvierka

Úložný priestor aj pre veľkú rodinu

Na vonkajšej strane dvierok, ktorých stranu závesu môžete otáčať podľa potreby, nájdete dotykový displej. Pomocou neho ľahko nastavíte všetky funkcie a požadované teploty. Z vnútornej strany sú dostupné 3 priehradky. Samotná komora chladničky je rozdelená troma sklenenými policami s lištou, z ktorých jedna je pevná. Dopĺňa ich praktický kovový držiak fliaš. V spodnej časti sú dva kontajnery na teleskopických pojazdoch. V nízkoteplotnej zásuvke Chiller sa pohybuje teplota medzi -2 a +3 °C, je teda ideálna na uskladňovanie mäsa, rýb a syrov. Zásuvka Crisper je vďaka regulácii vlhkosti perfektná na uschovanie ovocia a zeleniny. Mraznička pojme tri veľké kontajnery a zásobník na ľad.

Tichý a spoľahlivý chod

Chladnička je vybavená invertorovým kompresorom. Ten vyniká dlhou životnosťou a veľmi nízkou hlučnosťou. Vďaka priemernej hlasitosti okolo 40 dB, čo zodpovedá tlmenému hovoru alebo tikotu budíka, si prevádzku chladničky ani nevšimnete. Hlučnosť sa nezvyšuje ani pri aktivácii funkcií Super Cool a Super Freeze, ktoré využijete na rýchle schladenie či zmrazenie potravín.

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover HDCN 184WD/1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HDCN 184WD/1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií