alzaplus segmenty sda v2

HOOVER RoboCom3 RBC 090011

Zobraziť katalóg
HOOVER RoboCom3 RBC 090011
Robotický vysávač robotický, nádoba na prach 0.5l, HEPA filter, 9 programov + WiFi, doba prevádzky 120min, 5 senzorov proti pádu, 2x virtuálna stena, 2x postranné kefa, viacúčelový kefa, Info Voice Technology, Hoover aplikácie pre iOS a Android, dotykové ovládanie
Kód:  CANVY0006 Produktové číslo:  39001087 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER RoboCom3 RBC 090011

Vypnuto
HOOVER RoboCom3 RBC 090011

Inteligentní a efektivní vysávání

Ultratenký robotický vysavač RoboCom3 je vybaven nejmodernějšími technologiemi pro co nejefektivnější úklid vaší domácnosti. Lithiová baterie udrží vysavač v provozu až 120 minut a pokud je energie baterie nízká, RoboCom3 se automaticky vrátí do nabíjecí základny. Díky nízké výšce přístroje nebude problémem úklid pod nábytkem či pohovkou. Zajisté vás potěší i nízká hlučnost vysavače a bohaté příslušenství.


Klíčové vlastnosti

  • Pokročilý navigační systém AAI
  • Nízká hlučnost
  • LCD displej
  • 9 přednastavených programů
  • Virtuální bariéry pro přesný pohyb po místnosti
  • WiFi
  • Dlouhá výdrž baterie

Pokročilé funkce

K dispozici je 9 přednastavených programů včetně automatického, turbo a manuálního režimu. Program Scheduling umožní automatické zahájení úklidu v určený den, hodinu a minutu. Všechny funkce nastavíte na přehledném LCD displeji.


Pokročilý navigační systém

Vysavač disponuje pokročilým navigačním systémem AAI (algorithmic advanced intelligence), který používá jedinečný algoritmus pro výpočet nejefektivnější dráhy pro co nejúčinnější čištění vaší domácnosti.


Ochranné prvky

Pro maximální bezpečnost je vysavač vybaven pěti senzory, které zamezí kontaktu přístroje s nábytkem nebo jeho pádu ze schodů. V příslušenství naleznete dvě virtuální bariéry, kterými můžete snadno vymezit zakázanou zónu pohybu vysavače.


Ovládání telefonem

Díky zabudovanému WiFi můžete vysavač ovládat přes chytrý telefon prostřednictvím aplikace Hoover. Jednoduše tak naplánujete úklid celé domácnosti a nebo získáte zpětnou vazbu v případě problému.



Dodávané příslušenství

  • 2× Virtuální zeď
  • 2× Podlahový leštič
  • 2× Postranní kartáč
  • Víceúčelový čistící kartáč

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3,92 h Hotovo!
Doba chodu
117,65 min Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER RoboCom3 RBC 090011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER RoboCom3 RBC 090011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER RBC 090 011 RoboCom3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER RBC 090 011 RoboCom3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER RBC RoboCom3 090011.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií