Hot Wheels - Star Wars Anglický Chewbacca

Zobraziť katalóg
Hot Wheels - Star Wars Anglický Chewbacca
Hot Wheels Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9447a Produktové číslo:  ASRT0887961399462 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hot Wheels - Star Wars Anglický Chewbacca Predaj skončil

Hot Wheels - Star Wars Anglický Chewbacca

Značka Mattel přichází s novou kolekcí úžasných sportovních autíček, která jistě potěší každého milovníka oblíbené ságy Star Wars. Převtělili se do nich totiž její legendární hrdinové. Rozpalte svůj model Chewbacca, věrného společníka odvážného Hana Sola, a nechte se vtáhnout do úžasného světa Hvězdných válek. Staňte se aktéry vzrušujícího boje na život a na smrt. Kterou stranu Síly si vyberete? Světlou či Temnou? Každý model představuje skutečný originál, který na první pohled zaujme nevšedním designem a originální barevnou kombinací. Autíčka jsou vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, které je předurčují pro užívání dětmi již od 3 let. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Hnedá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Hot Wheels autíčka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hot Wheels - Star Wars Anglický Chewbacca Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels - Star Wars Angličák Chewbacca. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Star Wars Angličák Chewbacca. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Star Wars Angličák Chewbacca. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Forró kerekek - Star Wars Englishman Chewbacca.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií