Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hotpoint - Ariston PC 750 T (AN) R/HA

Zobraziť katalóg
Hotpoint - Ariston PC 750 T (AN) R/HA
Varná doska vstavaná rustikálna, plynová, 5 varných zón (1x trojitý horák, 1x rýchly, 2x polochýchly, 1x úsporný), automatické zapaľovanie (v gombíku - jednou rukou), bezpečnostná poistka plynu, smaltované podpery hrncov + vŕšky horákov, antracit, V x Š x H: 3,3 x 75 x 51 cm
Kód:  FBV4203e Produktové číslo:  PC750T(AN)R/HA
Hotpoint - Ariston PC 750 T (AN) R/HA Predaj skončil

Hotpoint - Ariston PC 750 T (AN) R/HA

Vstavaná plynová varná doska s odolným smaltovaným povrchom disponuje piatimi horákmi, ktoré vám pomôžu urýchliť priebeh varenia a dbať pri ňom na precíznejšie výsledky. Každý z horákov má špecifické vlastnosti, zahŕňajúce vyššiu úspornosť, ale aj schopnosť dosiahnuť maximálny výkon a rovnomerné rozloženie tepla, ktoré oceníte ako pri varení potravín vo vode, tak počas restovania alebo vyprážania.

Na jednoduchom a vysoko pohodlnom ovládaní varnej dosky majú zásluhu otočné mechanické ovládače a najmä elektrické zapaľovanie zvláštnym gombíkom, ktorý zvládnete obsluhovať jednou rukou. O maximálne bezpečie pri používaní sa stará spoľahlivá bezpečnostná poistka Gas Control, ktorej účelom je zamedziť úniku plynu kedykoľvek horák zhasne. Trojica smaltových mriežok na vrchu varnej dosky slúži ako stabilná podpera hrncov a pri zanesení sa čistí rovnako ľahko ako krytky horákov (tie majú tiež glazúrovaný povrch). Na varnú dosku Ariston PC 750 T (AN) R/HA nedáte dopustiť nielen pre jej praktickosť a vysoký výkon. Oceníte ju aj ako elegantný a moderný dizajnový doplnok do vašej kuchyne.

Varné zóny:

  • 1x trojitý horák 130 mm, 3600 W
  • 1x rýchly horák 100 mm, 2600 W
  • 2x polochýchly horák 75 mm, 1650 W
  • 1x úsporný horák 55 mm, 1000 W

Plynový výkon:

10,5 kW

Rozmery:

3,3 x 75 x 51 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint - Ariston PC 750 T (AN) R/HA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hotpoint - Ariston PC 750 T (AN) R /HA.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií