Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Hotpoint-Ariston LFD 11M132 EU

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston LFD 11M132 EU - Umývačka riadu

Diskusia k Hotpoint-Ariston LFD 11M132 EU

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hotpoint-Ariston LFD 11M132 EU, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hotpoint-Ariston LFD 11M132 EU ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hotpoint-Ariston LFD 11M132 EU vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, aké dlhé ma hadice na vodu a odpad ?

Meral som u tejto myčky spotrebu v eco režime a stále mi vychádza 1200 W a pritom má predpísanú 830 W.Mám pritom zapnutú iba funkciu tablety.Môže to byť takýto rozdiel?U ostatných programov pritom spotreba energie súhlasí aj s funkciou tablety.V čom je problém?

Dobrý den, před Vánoci jsme si od Vás objednali

Je možné výrobok zaregistrovat na stránke výrobcu a získať 5-ročnú záruku tzn.či je táto myčka z oficiálnej slovenskej distribúcie?Ďakujem.

Dobrý večer, aké má umývačka dno a filter, nerez/plast?

Dobry den, lze mycku tzv. podstavit do kuchynske linky? Dekuji.

Je možné u tejto umývačky odmontovať vrchný diel,aby sa mi zmestila pod pracovnú dosku?

Má 3 trysky, prosim?

Dobry den nevim co znamena kdyz na displei blika F01 a mycka nefunguje. V navodu nic o tom nepisi. Dekuji

Dobry den koupila jsem tento model mycky. Po zapojeni a zapnuti prvniho myti se na displei rozblikalo F01 a mycka nefunguje. Nevim co to znamena a v navodu o tom nic nepisi. Dekuji

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií