PET AD homeoffice

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A + / A / A, hlučnosť 49dB, 8 programov, odložený štart (1-12 hod.), ukazovateľ nedostatku soli a leštidla, Overflow systém, 82x59.5x57cm
Kód:  FAM2440p Produktové číslo:  LTF8B019CEU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ Predaj skončil

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ

Plne vstavaná umývačka Hotpoint-Ariston obohatí vašu kuchyňu. S kapacitou 13 súprav riadu je vhodná aj pre väčšie rodiny, 8 umývacích programov zlikviduje všetku špinu a baktérie s energetickej triede A +. Ak umývačku nenaplníte celú, môžete využiť niektorý z programov rýchleho umývania, ktorý skráti celkovú dobu činnosti a zároveň zníži spotrebu vody. S inteligentnou funkciou odloženého štartu komfortne naplánujete umývací proces na ktorúkoľvek dobu.

Vnútorný priestor je riešený dômyselne a umožňuje vysokú mieru flexibility. Posuvná odkladacia plocha na príbory ušetrí veľa miesta, nastaviteľný horný kôš Lift up Basic môžete prispôsobiť aktuálnym potrebám. V dolnom koši sa nachádza fixné držiaky tanierov. Prehľad o programoch a fázach cyklu získate vďaka digitálnemu displeju. Spotrebič je tiež vybavený indikátorom nedostatku soli a leštidla.

Umývačka je vybavená technológiou Overflow, ktorá zamedzuje úniku vody.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON LTF 8B019 C EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií