Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Hotpoint-Ariston RPD 846 DS CZ

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston RPD 846 DS CZ
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++ - 30 %, 8 kg, 1400 ot./min, Direct Injection, invertorový-bezuhlíkový motor, titánový bubon, CZ displej, V x Š x H: 85 x 59,5 x 60,5 cm
Kód:  FAP1473h1 Produktové číslo:  88895
Hotpoint-Ariston RPD 846 DS CZ Predaj skončil

Hotpoint-Ariston RPD 846 DS CZ

Predstavujeme vám perfektného domáceho pomocníka s najmodernejšími špičkovými technológiami, ktoré šetria nielen čas a peniaze, ale aj životné prostredie! Invertorový bezuhlíkový motor sa vyznačuje vynikajúcou energetickou účinnosťou, minimálnym hlukom a dlhodobým výkonom. Práčka s predným plnením patrí do najlepšej možnej energetickej triedy A+++, hlučnosť prania by nemala presahovať 54 dB a na jeden cyklus prania vyperie až 8 kg špinavej bielizne. Garanciu dlhej životnosti a stálu kvalitu výkonu, okrem bezuhlíkového motora, predstavuje tiež titánový bubon. Ovláda sa veľmi ľahko, a to predovšetkým pomocou prehľadného LCD displeja, ktorý vás zároveň v českom jazyku informuje o všetkých prebiehajúcich prácach a úkonoch.

Sedem dôvodov na kúpu

  • Dostatočná kapacita (až 8 kg)
  • Najlepšia možná energetická trieda A+++
  • Poradí si aj s najodolnejšími zaschnutými škvrnami
  • Woolmark Platinum Care zaistí maximálnu šetrnosť
  • Invertorový motor zaisťujúci minimálny hluk a brilantnú efektívnosť prania
  • Celý rad praktických programov - pre deti, alergikov aj extrémne rýchle pranie
  • Najmodernejšie technológie - systém automatického vyváženia, odložený štart, Direct Injection či detská poistka

Kombinuje extrémnu šetrnosť a schopnosť odstránenia aj najodolnejších škvŕn!

Woolmark Platinum Care je uznávané osvedčenie vydané spoločnosťou The Woolmark Company. Je potrebné splniť vysoké štandardy kvality a možnosť prania odevov, ktoré sú určené primárne na "ručné pranie". Famózne výsledky práčka dosahuje predovšetkým vďaka unikátnemu a patentovanému systému prania, ktorý zamedzuje treniu vlákien a udržuje ich mäkkosť aj po niekoľkých desiatkach vypraní. Hotpoint-Ariston RPD 846 DS so svojím programom Odstraňovania škvŕn poskytuje maximálnu schopnosť odstránenia každodenných aj zaschnutých škvŕn. Pri stlačení tlačidla práčka vhodne kombinuje množstvo a teplotu vody tak, aby aj najodolnejšie škvrny boli odstránené a zároveň boli ochránené prané odevy.

Veľa praktických programov

Váš nový pomocník disponuje niekoľkými praktickými programami, medzi najpopulárnejšie bezpochyby patrí Rýchly 30 minút, ktorý umožňuje extra rýchle vypranie až 3,5 kg mierne zašpinenej bielizne do 30 minút; program pre alergikov či detský program, ktorý zaručuje precízne vypranie a vyplákanie, čím garantuje perfektnú hygienickú neškodnosť detskej bielizne.

Moderné technológie na bezstarostné a komfortné pranie

V modernej práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak prať kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Nechýba detská poistka, ktorá zamedzí manipulácii s nastavením počas prania vašimi deťmi. Systém automatického vyváženia náplne vykonáva pred každým odstreďovaním rovnomerné rozloženie bielizne v bubne, aby sa minimalizovali vibrácie aj hluk. Technológia Direct Injection (priame vstrekovanie) pripravuje zmes vody s pracím prostriedkom, čím ihneď aktivuje čistiace účinky a veľmi rýchlo tak dosahuje perfektný výsledok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston RPD 846 DS CZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON RPD 846 DS CZ.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií