Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HOYA 52 mm Pro 1D DMC cirkulárny

Zobraziť katalóg
HOYA 52 mm Pro 1D DMC cirkulárny
4,8 14 hodnotení
Polarizačný filter CPL, priemer 52 mm
Kód:  HO002c2 Produktové číslo:  POLC52PROD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOYA 52 mm Pro 1D DMC cirkulárny

Filter s viacúčelovou povrchovou úpravou DMC HOYA 52 mm Pro 1D veľmi dobre redukuje presvetlenie objektívu a zdvojovanie obrazu spôsobené povrchovými reflexiami. U filtrov je použitý čierny hliníkový krúžok s matnou saténovou úpravou, ktorý znižuje reflexie. Hrana skiel filtrov je čierna, aby sa znížila možnosť odrazu svetla na hranách. Ultra tenké krúžky filtrov zamedzujú vinetáciu na superširokých objektívoch. Krúžky majú na prednej strane závit a je možné na ne nasadiť krytku. Sú tiež z vonkajšej strany vrúbkované, čo uľahčuje manipuláciu pri nasadzovaní na objektív. V balení nájdete aj puzdro na filter, ktorý poskytuje ochranu proti UV žiareniu a predlžuje tak životnosť filtra.

Polarizačný filter je najčastejšie používaným filtrom v oblasti digitálnej aj analógovej fotografie. Je vhodný na odstránenie odleskov na nekovovom povrchu (tabuľa skla, mastná pleť a podobne). Jeho použitie sa však neobmedzuje len na odlesky – zvládne tiež stmaviť oblohu, vytiahne mraky a oživí farby. Je možné ho používať v kombinácii s ďalšími filtrami.

Filter je vyrobený z materiálu, ktorý prepúšťa polarizujúce svetlo iba v určitom smere – tým dochádza k úbytku svetla, ktorý cez filter prejde. Tento filter využíva cirkulárny spôsob filtrácie – teda nedochádza k zmäteniu expozimetra a senzoru automatického zaostrovania. Je teda zvlášť vhodný pre autofokusové a digitálne fotoaparáty. Pre dosiahnutie maximálneho filtračného efektu je nutné otáčať jeho obrubou a pozorovať efekt v hľadáčiku alebo na displeji digitálneho fotoaparátu.

Parametre a špecifikácia:

Filtrácia:

Cirkulárne

Technológia:
DMC (Digital Multi Coating)

Priemer:
52 mm

Objímka:
Štandardná

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky polarizačné filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOYA 52 mm Pro 1D DMC cirkulárny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 52mm Pro 1D DMC cirkulární. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOYA 52 Millimeter Pro 1D DMC circular. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOYA 52 mm 1D DMC cirkuláris.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií