Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Diskusia k HP 24-g050nc

Zobraziť katalóg
HP 24-g050nc - All In One PC

Diskusia k HP 24-g050nc

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP 24-g050nc, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP 24-g050nc ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP 24-g050nc vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda modely od HP v tomto designu bude možné objednat i v černé barvě. HP na svých stránkách v zahraničí tento model v černé nabízí, ale na českých webech jsem našla jen bílé. Děkuji za informaci

Dobrý den.Udavana vyska je vcetne stojanu?Diky za info

Dobrý den. Zatím jsem něměl možnost vyzkoušet All In One. PC využívám ke všem standardním kancelářským činnostem (Word, Excel, PowerPoint, intenet, ....). Chtěl bych se ale zeptat. Mým koníčkem je střih videa ve Full HD rozlišení, v programu Pinnacle Studio 15 a zvažuji nákup Pinnacle Studio 20 Standard. Bude mi uvedená konfigurace chodit dobře? Jaké hry (jmenovitě) budou moci vnoučata hrát? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,monitor je matný ? děkuji

Je možné upravit výšku monitoru? ("vysunout" monitor výše?)

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií