PET AD homeoffice

Diskusia k HP 260 G3 DM

Zobraziť katalóg
HP 260 G3 DM - Mini PC

Diskusia k HP 260 G3 DM

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP 260 G3 DM, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP 260 G3 DM ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP 260 G3 DM vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

zdravim potreboval by som vedieť ci sa dajú pripojit 2 monitori na kancelárske použitie dakujem za odpoved.

zdravím měl bych dotaz ohledně přehrávání filmu ve výším rozlišení cca tak 4K jestli by to PC zvládlo předem délku za odpověď

rozjezdu na tomto apex legends a gta V?

Se začala dělat verze bez TPM čipu nebo mám dát na reklamaci? Tento model už několikrát mám a ten naposledy koupený nemá v BIOSu vidět nastavení TPM a Windows také tvrdí, že žádný čip není.

Dobrý deň, zjavne si už nepozeráte odpoveď na vaše odpovede, takže sa pýtam opäť. Slot pre M2 SSD je pre aký typ disku? SATA, či NVMe? Totiž tu na alza.sk mi operátor napísal, aby som si zobral vyššie uvedený disk od WD, ktorý nie je NVMe. Do tohoto PC však priamo HP dáva v inej konfigurácii 128GB NVMe disk.

Je prilozeny aj zobrazeny podstavec na vertikalne polozenie? Klavesnica je US (dlhy jednoradovy ENTER) alebo CZ/SK (s popiskami, ENTER v tvare L)? Ma klavesnica USB hub resp. passthrough USB na mys?

Dobrý deň, zaujímalo by ma aká presne RAM tu je a či je možná jej výmena. Tiež počet slotov na RAM. Disk je tu predpokladám klasický 2,5"...

Dobrý deň, utiahol by tento počítač hru League of Legenda hladko na najmenších detailoch?

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií