Rapture Rapture

HP 460

Zobraziť katalóg
HP 460
Počítač Intel Celeron J3060 Braswell 2.64 GHz, Intel HD Graphics 405 DDR3L, HDD 1TB 7 200 ot./min, DVD, VGA D-SUB a HDMI, 2× USB 3.2, 2× USB 2.0, typ skrine: Mini Tower, myš a klávesnica
Kód:  HPCD0002g2NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 460

Kompaktný a veľmi úsporný počítač z radu HP 460 predstavuje ideálne riešenie pre domáce i kancelárske použitie. Jeho konfigurácia plne dostačuje pre beh kancelárskych aplikácií, internet a poštu, prehrávanie Full HD videí a iných multimédií alebo hranie menej náročných hier. Vnútri je predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home a v balení nájdete klávesnicu i myš. Po rozbalení teda môžete počítač HP 460 hneď začať používať.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporný počítač pre domácnosť aj kanceláriu
  • Možnosť pripojenia až dvoch monitorov
  • Úsporné procesory Intel alebo AMD
  • Nechýba podpora WiFi a Bluetooth
  • Predinštalovaný OS Windows 10 Home 64bit
  • Klávesnica a myš je súčasťou balenia
  • Počítač je pripravený na okamžité použitie

Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu

V útrobách počítača sa ukrýva výkonný procesor Intel alebo AMD s integrovaným grafickým jadrom. Môžete sa tešiť na plynulé vykreslenie obrazu až na dvoch monitoroch, ktoré možno pripojiť prostredníctvom HDMI a VGA konektora. Vaše dáta pojme objemný 1 TB pevný disk. Celá zostava je energeticky veľmi nenáročná a pri plnom zaťažení jej spotreba neprekračuje 180 W.

Široká pripojiteľnosť

K internetu sa môžete pripojiť ako cez gigabitový ethernet, tak i cez WiFi. Pre komunikáciu s telefónom, zdieľanie súborov alebo pre spárovanie najrôznejšieho príslušenstva je vám k dispozícii Bluetooth 4.0. Pre všetko ostatné je tu štvorica USB 2.0 a dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 portov. V počítači HP 460 nechýba ani optická DVD-RW mechanika a integrovaná čítačka pamäťových kariet.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP 460 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 460.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií