Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Diskusia k HP Deskjet 3775 sivá Ink Advantage All-in-One

Zobraziť katalóg
HP Deskjet 3775 sivá Ink Advantage All-in-One - Atramentová tlačiareň

Diskusia k HP Deskjet 3775 sivá Ink Advantage All-in-One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Deskjet 3775 sivá Ink Advantage All-in-One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Deskjet 3775 sivá Ink Advantage All-in-One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Deskjet 3775 sivá Ink Advantage All-in-One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den Zvlada HP 3773 OCR? Ak ano, ako sa da nastavit? Vopred dakujem

Dobrý den, tiskne prosím tiskárna oboustranně?

Dobrý den, který autista dal jako parametr "4800x 1200dpi"? DPI je jemnost tisku, dots per inch, počet tisknutých bodů na velikost jednoho čtverečního palce, to mi jako tvrdíte, že tato tiskárna zvládá 4800x1200 bodů na daný rozměr? Buď to je světový rekord nebo irelevantní údaj.

Dobrý den, bude tato tiskárna i jiné barvě.

dobry den,mam tlaciaren hp deskjet ink advantage3775.robim iba ciernobiele obrazky,neviem aku napln/652/ mam kupit.ciernobielu aj????farebnu.dakujem

Dobrý den,v tiskarnach se moc nevyznám měla bych zájem o tuto tiskarnu ale nevím jak funguje tri barevná kartrige když chci tisknout něco napr..se zelenou barvou když ji kartiček neobsahuje...a jsou kartrige součástíbalení?..předem děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím je tato tiskárna vhodná k tisku na čtvrtku a na fotopapír?

Dobry den, pri kopirovani je na zacatku kopie cerny prouzek. Predem dekuji za radu.

Ako ju pripojiť cez WiFi...

Dobrý den. Lze scanovat do mailu? Děkuji.

123...
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií