AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Mouse X1500

Zobraziť katalóg
HP Mouse X1500
4,3 23 hodnotení
Myš drôtová, USB, symetrická, optická, 3 tlačidlá, 1000DPI, dĺžka kábla 1.8 m, veľkosť M, čierna
Kód:  HPCP0302 Produktové číslo:  H4K66AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Mouse X1500

Myš v slušivom vyhotovení ergonomického tvaru, ktorý sadne do každej ruky. A to nielen podľa veľkosti, ale symetrický tvar ľahko uchopia aj ľaváci. Má trochu väčšie telo, čím sadne do dlane na dlhé hodiny bez kŕčov z nedostatočného úchopu. Ak teda potrebujete služby myši na viac hodín denne, určite sa vám oplatí. Efektivitu vašej práce prinesie optický senzor a koliesko pre rýchle prechádzanie stránok dokumentov i web stránok. K počítaču sa pripája štandardným USB konektorom.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Drôtová
Symetrická

Senzor:
Optický

Tlačidlá:
3

Kompatibilita:
Microsoft Windows XP/Vista/7/8

Rozhranie:
USB

Rozmery:
69,28 x 119 x 38,19

Hmotnosť:
cca 101 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,9 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
11,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
101 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Mouse X1500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Mouse X1500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP-Maus X1500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP-Maus X1500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Mouse X1500.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií