AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P400

Zobraziť katalóg
HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P400 - Grafická karta

Diskusia k HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P400

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P400, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P400 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P400 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chcem sa opýtat či grafická karta pasuje do základnéj dosky ASUS P5Q. Za prípadnú odpoved dakujem.

Dobrý deň. Je táto grafická karta kompatibilná so základnou doskou MSI-CD53 (MS-7586) a procesor Intel core i5 650. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň chcem sa spítať či mi bude fungovat ak k nemu kúpim AMD Ryzen 7 5800x ( chcel som som Ryzen 7 5700G) a s MSI MAG B550 TOMAHAWK... ? Ďakujem

Dobrý den, mám procesor AMD A8 s grafickým čipem R7. Je tato karta stejně výkonná?

Dobrý den zvládne tato gk hry jako gta 5 call of dutty warzone,black ops aj.? Děkuji popřípadě doporucte gk 2 gb low profile

Dobry den. Je mozne mit v pocitaci tuto kartu 2x a provozovat tak sest monitoru?

Dobrý deň, napísali ste, že vás mám s problémom s grafickou kartou kontaktovať, ale neviem email adresu. Kúpil som si v Alze túto kartu. Mam HP ProDesk 400 G2 MT, ked tam dám do slotu kartu, PC nejde nastartovat... kde je chyba? Karta nie je kompatibilná s mojim PC? Ďakujem za odpoveď )

Nividia Quadro duo 4000 2GB - máte alternativu v nabídce?

Kúpil som si v Alze túto kartu. Mam HP ProDesk 400 G2 MT, ked tam dám do slotu kartu, PC nejde nastartovat... kde je chyba? Karta nie je kompatibilná s mojim PC? Ďakujem za odpoveď )

Dobrý deň, je táto grafická karta kompatibilná s PC HP Slim S01- pd0013nc a je možné tam túto grafickú kartu doinštalovať? Vopred vďaka za odpoveď.

123
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií