Rapture AD homeoffice

HP Pavilion Gaming 15-ak

Zobraziť katalóg
HP Pavilion Gaming 15-ak
Herný notebook – 15.6" IPS matný 1920 × 1080 DDR4 4GB, SSD 512GB, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, hmotnosť 2,25 kg (20D41EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPCN1014b2fNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Pavilion Gaming 15-ak Predaj skončil

HP Pavilion Gaming 15-ak


vypnuté
HP Pavilion Gaming 15-ak001nc

Navrhnutý pre dominanciu

Získajte konkurenčnú výhodu s notebookom HP Pavilion Gaming 15, o ktorom si vaši nepriatelia budú s rešpektom šepkať. S výkonným hardvérom a jedovatým dizajnom budete vždy pripravení dokončiť ďalšiu úroveň, kedykoľvek a kdekoľvek.


Najsilnejší zbrane vo vašich rukách

HP Pavilion Gaming 15 má vo výzbroji štvorjadrový procesor generácie Intel Core Skylake a výkonnú grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 950M so 4 GB vyhradenej pamäte. Tieto zbrane vám zaistia víťazstvo v každej virtuálnej bitke.

vypnuté
HP Pavilion Gaming 15-ak001nc


vypnuté
HP Pavilion Gaming 15-ak001nc

Neporaziteľný obraz aj zvuk

Na 15,6" antireflexnom displeji s Full HD (1 920 × 1 080) rozlíšením rozpoznáte aj tie najmenšie detaily. Krv vo vašich žilách rozprúdi zvuk s technológiou B&O PLAY. Vďaka zelene podsvietenej klávesnici rozjasníte aj tú najtemnejšiu miestnosť.


Otvorte nový svet s Windows 10

Operačný systém Windows 10 vzal to najlepšie zo všetkých predchádzajúcich systémov a spojil tie najlepšie vlastnosti v najmodernejší a najspoľahlivejší operačný systém. Teraz sa môžete cez svoj notebook HP Pavilion Gaming 15-ak pripojiť aj k Xbox komunite.

vypnuté
HP Pavilion Gaming 15-ak001nc


vypnuté
HP Pavilion Gaming 15-ak001nc

Kľúčové vlastnosti

  • Herná výbava v elegantnom tele notebooku
  • Pokročilý procesor Intel Skylake
  • Výkonná grafika NVIDIA
  • Bohatý zvuk vďaka reproduktorom B&O PLAY
  • Moderný systém Windows 10
  • Displej s rozlíšením Full HD

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Pavilion Gaming 15-ak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion Gaming.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií