Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

HP ProDesk 400 G2 DM

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 400 G2 DM
5 1 hodnotení
Počítač - Intel Core i3 6100T Skylake, Intel H110, RAM 4GB DDR4 SDRAM, Intel HD Graphics 530, HDD 500GB 7200 otáčok, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (P5K28EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1008n7k Produktové číslo:  P5K28EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G2 DM

Stolný počítač HP ProDesk 400 G2 sa radí medzi najmenšie počítača na trhu. Aj napriek tomu je nabitý špičkovým výkonom a funkciami zabezpečenia firemné úrovne a ponúka ucelený rad príslušenstva. Svoje užívateľa osloví predovšetkým efektívne miniatúrne konštrukciou, ktorá šetrí priestor a energiu. Počítač tak umiestnite prakticky do každého pracovného priestoru.

Vysoký výkon a efektivita

Tým najdôležitejším prvkom celého počítača je dvojjadrový procesor Intel Core i3 6100T z 6. generácie procesorov Skylake. V kombinácii s 4GB operačnou pamäťou a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 530 si poradí s bežnými kancelárskymi aplikáciami a tiež sa hravo vyrovná s multimédiami. Nová generácia procesorov je vyrábaná najmodernejšími postupmi a výsledkom je nielen špičkový výkon, ale hlavne nízka spotreba. Na spotrebu bol kladený veľký dôraz, vďaka nízkemu odpadovému teplu je počítač tichý a ekonomický.

kľúčové vlastnosti

  • úsporný procesor
  • miniatúrne prevedenie
  • rýchly disk
  • USB 3.0 na prednej strane
  • Rozhranie M.2 a RS-232
  • Klávesnica a myš v balení
  • Možnosť upgradu na Windows 10

Oceňované funkcie firemnej triedy

Pre vaše dáta je pripravený pevný disk s kapacitou 500 GB a rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Svoj monitor prepojíte analógovo cez VGA (D-SUB) konektor alebo digitálne prostredníctvom DisplayPort. K sieti sa pripojíte pomocou klasického LAN portu. Nechýba ani šestica USB konektorov, z ktorých sú hneď štyri špecifikácie 3.0.

Počítač HP ProDesk 400 G2 DM je dodávaný s predinštalovaným 64-bitovým operačným systémom Windows 7 Professional, avšak samozrejmosťou je možnosť upgradu na moderné Windows 10 Pro. Spolu s počítačom tiež dostanete klávesnicu a myš.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 400 G2 DM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 400 G2 DM.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií