Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AP+ plus nový vizuál

HP ProDesk 600 G2 SFF

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 600 G2 SFF
Počítač - Intel CPU, RAM až 8 GB DDR4, Intel HD Graphics 530, SSD až 256 GB, DVD, VGA, 2x DisplayPort, USB 3.0, klávesnica a myš, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1017f2NAD Stránky výrobcu

HP ProDesk 600 G2 SFF

Do kancelárie alebo domova? Zvýšte úroveň vybavenia na vyššiu úroveň pomocou tejto novej pracovnej plochy HP ProDesk 600 G2 SFF. Kombinácia použitých komponentov zaisťuje dlhodobú spoľahlivosť a ochranu údajov, ktorú oceníte napríklad pri budovaní firemnej IT infraštruktúry.Elegantný dizajn tiež pomáha kompaktným rozmerom, takže na stôl netrvá veľa priestoru.Po rozbalení môžete ihneď použiť počítač, pretože je predinštalovaný operačný systém Windows.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný počítač v kompaktnom dizajne za skvelú cenu
  • Procesor Intel Core s architektúrou Skylake
  • Integrovaná grafická karta dokáže spracovať aj rozlíšenie 4K
  • Predinštalovaný operačný systém
  • Klávesnice a myši sú zahrnuté

Výkonný hardvér

Srdcom celého tohto balíka je procesor Intel Core 6th Generation Processor postavený na architektúre Skylake. Vyrába sa pomocou najmodernejších procesov, ktoré poskytujú nielen špičkový výkon, ale aj nízku spotrebu energie. Pracuje s veľmi rýchlou pamäťou DDR4 až 8 GB . Obsahuje aj integrovanú grafickú kartu Intel HD Graphics 530 podporujúcu DirectX 12 a OpenGL 4.4. Nemusíte sa obmedzovať len na prácu, ale váš počítač dokáže spracovať ešte náročnejšiu multimediálnu zábavu a hry.

Praktické zo všetkých strán

Tento počítač sa tiež môže pochváliť množstvom príslušenstva, ktoré ho zjednodušujú a zjednodušujú. Tu sú tiež veľmi rýchle porty USB 3.0 na jednoduché pripojenie externého disku na rozšírenie vášho úložného priestoru. VGA a DisplayPort sú pripravené na pripojenie monitora. Tiež oceníte prítomnosť optických jednotiek DVD-RW.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
HP ProDesk Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
HP ProDesk Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 600 G2 SFF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 600 G2 SFF.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií