Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

HP ScanJet Pro 2000 s1

Zobraziť katalóg
HP ScanJet Pro 2000 s1
Skener A4, až 600dpi, podávač (ADF), USB 2.0
Kód:  QM059c1 Produktové číslo:  L2759A Stránky výrobcu
HP ScanJet Pro 2000 s1 Predaj skončil

HP ScanJet Pro 2000 s1

Spracovanie veľkého objemu dokumentov určených na digitalizáciu obstará tento cenovo dostupný skener. Ani väčšie projekty nebudú robiť problémy. Vďaka rýchlosti až 24 str./min alebo 48 obr./min a automatickému podávaču dokumentov na 50 listov bude spracovanie bez zbytočného čakania a bez nutnosti vašej asistencie. Skener je pritom malý, takže sa bez problémov zmestí na pracovný stôl.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný a rýchly skener
  • Obojstranné skenovanie
  • 50 stránkový podávač listov
  • Skenovanie jedným dotykom
  • Automatizované odosielanie do cloudu, mailu ...
  • OCR pre premenu na editovateľný text

Zjednodušte si prácu

Práca na každodenných úlohách vám pôjde od ruky vďaka skenovaniu na jeden dotyk. Vytvorte si vlastné jednodotykové skenovanie a zvládnete opakujúce sa úlohy bez neustáleho nastavovania. Naskenované dokumenty vám prevedie do editovateľného textu pomocou vstavanej technológie OCR, zabezpečených PDF a ďalších typov súborov.

Do všetkých smerov

Skeny môžete pomocou softvéru HP Scan okamžite zdieľať alebo archivovať do obľúbených cloudových umiestnení. Pripravte si profily pre najčastejšie scenáre a ihneď všetko rozošlete do rôznych cieľových umiestnení. HP Scan obsahuje množstvo možností ako digitalizovať a usporiadať dokumenty.

Parametre a špecifikácia:

Typ skenera:
Priechodný

Optické rozlíšenie skenovania:
Až 600 dpi (farebne a čiernobielo, s podávaním listov)

Pracovná kapacita (denne):
Odporúčaný cyklus je 2000 strán za deň

Bitová hĺbka:
24 bitov externá / 48 bitov interná

Stupňov šedej:
256

Rýchlosť spracovania úlohy:
Prevod farebnej fotografie 10 x 15 cm do súboru (200 dpi, 24 bitov, formát TIFF): cca 6,9 s pri skenovaní jedného obrázku
OCR A4 (300 dpi, 24 bitov na RTF): cca 9,13 s pri skenovaní jedného obrázku
Prevod farebnej fotografie 10 x 15 cm do e-mailu (150 dpi, 24 bitov): cca 10,65 s pri skenovaní jedného obrázku
Prevod súboru PDF A4 do e-mailu (300 dpi, 24 bitov): cca 12,98 s pri skenovaní jedného obrázku

Podporované typy médií:
Listy papiera, tlačený papier (laserové a atramentové), perforovaný papier, bankové šeky, vizitky, faktúry, samoprepisovacie formuláre, zošívané médiá bez svoriek

Hmotnosť médií, podpora vstupu ADF:
50 až 180 g/m2

Formát uloženie skenovaného dokumentu:
Pre text a obrázky: PDF, JPEG, PNG, BMP, TIFF, TXT (Text), RTF (Rich Text) a PDF s možnosťou vyhľadávania

Vstupné režimy skenovania:
Jeden predvolený režim skenovania na prednom paneli pre skenovací softvér HP v systéme Windows, HP Easy Scan/ICA v systéme Mac a aplikácie iných výrobcov cez ovládače TWAIN, ISIS a WIA

Pokročilé funkcie skenera:
Automatická detekcia farieb, automatické orezanie, automatická expozícia, automatická orientácia, OCR, odstránenie hrán, vyčistenie pozadia, odstránenie otvorov, vynechanie farieb, narovnanie stránky, skenovanie do cloudu, skenovania do e-mailu, zabezpečenie PDF

Ovládací panel:
Tlačidlo skenovanie, tlačidlo napájania s kontrolkou LED a kontrolka LED pre indikáciu chýb

Štandardná možnosť pripojenia:
Vysokorýchlostný port USB 2.0

Minimálne rozmery:
300 × 172,9 × 152,1 mm

Hmotnosť:
2,6 kg

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ScanJet Pro 2000 s1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ScanJet Pro 2000 s1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ScanJet Pro 2000 s1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP ScanJet Pro 2000 s1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Scanjet Pro 2000 s1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií