Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Diskusia k HP Wireless Mouse Z4000 Star Wars

Zobraziť katalóg
HP Wireless Mouse Z4000 Star Wars - Myš

Diskusia k HP Wireless Mouse Z4000 Star Wars

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Wireless Mouse Z4000 Star Wars, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Wireless Mouse Z4000 Star Wars ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Wireless Mouse Z4000 Star Wars vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, prosím Vás dá se rolovat zľava doprava (resp. naprogramovat) tlačítko horizontálne? Prosím Vás prípadne o nejaký iný bezdrátový model ktorý vyhovuje. So srdečným pozdravom

Dobrý den, je možné k USB vysílači od myši HP Wireless Mouse 200 připojit nějakou bezdrátovou klávesnici HP? Děkuji Vám

Jak tato myš funguje ? musí se měnit baterie nebo se dají nabít ?

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií