Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Z230 MT

Zobraziť katalóg
HP Z230 MT
Pracovná stanica – Intel Xeon E3 1280 v3, RAM 8GB DDR3, NVIDIA Quadro K620 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 8.1 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (J9B41EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD5001h5g Produktové číslo:  J9B41EA#ARL Stránky výrobcu

HP Z230 MT

Ak potrebujete výkonný počítač, čo zvládne vysokú záťaž celých 24 hodín denne 7 dní v týždni, tak presne pre vás je určená spoľahlivá, flexibilná a výkonná pracovná stanica HP Z230. Starostlivo vyberané komponenty uložené v ľahko rozšíriteľnom vyhotovení tower umožnia nepretržitú prevádzku firemných aplikácií. Stanica môže rásť spolu s vašim podnikaním flexibilným pridaním úložného priestoru, alebo rozšírením konektivity kedykoľvek to budete potrebovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Pracovné stanice na vysoké, nepretržité zaťaženie
  • Spoľahlivosť preverená výrobcom a jednoduchá rozšíriteľnosť
  • Výkonný štvorjadrový procesor Intel Xeon E3 v3
  • Podpora spracovania až 8 vlákien a technológie vPro
  • Účinný zdroj s 92 % efektivitou a aktívnym PFC šetriacim náklady
  • Profesionálne grafický akcelerátor NVIDIA Quadro K620

Výpočtový výkon

Využitie technológie procesora tretej generácie Intel Xeon E3 ponúkne úžasný výpočtový výkon pri zachovaní relatívne nízkej spotreby. Významná je prítomnosť technológie Intel vPro, ktorá prináša rad benefitov a rozširuje bezpečnosť nielen pre firemných používateľov. Operácie využívajúce viac vlákien pracujú rýchlejšie vďaka balíku inštrukcií zameraných na čo najefektívnejšie využitie jednotlivých jadier pri paralelných procesoch. Pri nečinnosti však naopak dôjde k aktivácii úsporného režimu, v ktorom využije iba potrebný výkon na chod všetkých spustených aplikácií.

Profesionálna grafická karta NVIDIA Quadro K620

Základný model z radu profesionálnych grafických akcelerátorov NVIDIA Quadro je pre svoje schopnosti vhodný do firemného nasadenia, kde splní náročné očakávania. Pritom je jeho kladom aj úsporná prevádzka, len 41 W. Karta na základnej doske pracovnej stanice zaberá slot PCI Express x16. Na výstup pre zobrazovacie panely je vybavená konektormi DVI a DisplayPort, vďaka ktorým je možné dosiahnuť maximálne rozlíšenie 3 840 × 2 160. V prípade DVI je rozlíšenie na úrovni 2 560 × 1 600 bodov. 

Ideálna softvérová výbava

Ku skvelému hardwaru patrí i náležitá softvérová výbava. HP Remote Graphics Softvér vám umožní vzdialený prístup k vašej pracovnej stanici odkiaľkoľvek na svete, čo zvýši efektivitu vašej práce. HP Performance Advisor deteguje možné riziká zníženia výkonu a automaticky vás upozorní skôr, ako nastanú, aby nedošlo k obmedzeniu produktivity pracovného nasadenia. Samozrejmosťou je aj ďalší užitočný softvér, ktorý pracuje na predinštalovanom operačnom systéme Microsoft Windows 7 Professional.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Z230 MT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Z230 MT.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií