Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

HTC One M9

Zobraziť katalóg
HTC One M9
4,9 27 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "1920x1080, Gorilla Glass 4, Qualcomm Snapdragon 810 Octu core, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDHC max.128GB, fotoaparát 20MPix, 4K video, predný fotoaparát HTC UltraPixel, GPS, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.1, LTE, Android 5.0 Lollipop
Kód:  HT2100b3bx

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC One M9

vlastnosti telefónu

144,6 mm

vypnuté
Mobilní telefon HTC One M9

69,7 mm

vypnuté
Mobilní telefon HTC One M9

9,61 mm

Hmotnosť telefónu: 157 g

Úhlopříčka displeje

5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

6 h

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

69,7 x 144,6 x 9,61 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

20Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

157 g

hmotnosť telefónu

HTC One M9 je tu a svoje dokonale vysústružené telo vystavuje na obdiv všetkým pohledom. Celokovové prevedenie sa pýši zúženými kraji a hodí sa do každej dlane. Ikonický dizajn tak dosahuje maximálnych hodnôt a veľmi ťažko ho možno prekonať. Dokáže však HTC One M9 svoju vonkajšiu krásu pretaviť aj smerom do výbavy? Máme pre vás dobrú správu - úplne jednoznačne!

Prečo zvoliť HTC One M9?

  • Nevídané technické a dizajnové spracovanie
  • Nabúchané osmijádro, ktoré podporuje beh systému Android Lollipop
  • Úplne nový fotoaparát pre dokonale ostré zábery
  • Rozšíriteľná užívateľská pamäť až o 128 GB
  • Hlasný priestorový zvuk s technológiou Dolby Audio
  • Výber z niekoľkých farebných prevedení

Multimédiá a chytré funkcie

Displej si rozmerovo ponechal ideálne proporcie a na 5 "uhlopriečkou rozohráva veľké predstavenie vo Full HD rozlíšení. Grafická nadstavba HTC Sense 7 sa stane súčasťou vašej osobnosti a ponúka užívateľskému rozhraniu nepreberné možnosti modifikácie.

Inteligentné prispôsobenie Sense Home využíva zistené polohy, takže v práci ponúka inú východiskovú obrazovku než doma. Funkcia HTC BlinkFeed vám odporučí najlepšie miesta v okolí. Ľahko si tak vyberiete napríklad tú najlepšiu reštauráciu.

Krásne ostré snímky

Hlavný fotoaparát dostal do vienka 20Mpx snímač s BSI senzorom doplnený o duálny blesk. Nechýba ani lákavá možnosť záznamu videa až vo 4K rozlíšení. Na prednú stranu sa presťahovala kamerka s technológiou UltraPixel pre fascinujú selfíčka za každé svetelné situácie. So širokouhlým objektívom zachytíte väčšiu zorný uhol. Uchovajte si každý dôležitý moment!

Fotoaparát nabitý funkciami

Mimo technológie UltraPixel (pre dokonalú kontrolu nad fotografiami) telefón podporuje aj funkciu Eye Experience, ktorá vám pomôže vytvoriť parádnu multimediálne záznamy.

V intuitívne Galérii One sú všetky fotografie a videá usporiadané do skupín pre ľahšie vyhledávanie. Všetko máte na dosah pomocou jediného dotyku.

Zvuk, aký ste ešte nepočuli

Kombinácia technológií BoomSound a DolbyAudio je zárukou dokonale plného zvuku. Smartphone dokáže vytvárať priestorové efekty 5.1, takže každé sledovanie videa bude nevšedným zážitkom. Nech si zvolíte režim BoomSound alebo slúchadlá, vždy budete viac ako spokojní.

HTC One M9 podporuje 24bitový 192kHz záznam, teda kvalitný a bohatý zvuk máte zaručený. Jednoduchým prejdením troch prstov po východiskovej obrazovke môžete prostredníctvom služby Connect vysielať všetku hudbu alebo video z telefónu do kompatibilného domáceho sterea.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC One M9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC One M9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC One M9.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií