Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HUAWEI G6

Zobraziť katalóg
HUAWEI G6
4,5 47 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "IPS 960x540 QHD, Procesor Qualcomm MSM8926 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, Micro USB , Android 4.3
Kód:  UM935c0x Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI G6

Krásny vzhľad, dokonalé spracovanie

Stačí sa len pozrieť na telefón Ascend G6 a okamžite vám bude jasné, čo ho odlišuje od ostatných. Je neuveriteľne tenký - len 7,5 mm - má štýlový tvar a elegantné krivky, ktoré povyšujú dizajn smartphonu na novú úroveň dokonalosti.

Pri telefóne Ascend G6 záleží na každom detaile. Od prémiového materiálu a precízne povrchovej úpravy až po elegantne zaoblenou základňu tela telefónu, integrovaný blesk a DTS reproduktor, všetko prezrádza telefón, ktorý bol navrhnutý s vášňou pre dokonalosť. Tiež 4.5 palcový displej ponúka QHD rozlíšenie 960 × 540 PPI a ponúka tak krásne podanie farieb.

Autofokus aj širokouhlý objektív

S príchodom telefónu Ascend G6 bude fotografovanie so smartphonom už navždy iné. Fotoaparát s rozlíšením 5 megapixelov a širokým uhlom snímania vám umožní vytvárať úžasné panoramatické selfies fotografie, na ktorých nebude v zábere chýbať naozaj nič.

Ascend G6 znovu definuje hranice medzi fotoaparátom a smartphonom. Zadný 8-megapixelový fotoaparát BSI s autofokusom má 5P objektív, svetelnosť F2.0 a infračervený filter z modrého skla s integrovaným bleskom. Výsledkom sú neuveriteľné detaily a výnimočné rozlíšenie každej snímky.

Hlavné prednosti fotoaparátu

  • Okno pre náhľad selfie fotiek
  • Desetiúrovňové automatické vylepšenie tváre
  • 5P objektív a infračervený filter z modrého skla
  • Fotografie so zvukom
  • Panoramatické a sekvenčné snímanie
  • Lepšie zdieľanie fotografií

Hlasovo aktivované snímanie

Predstavte si, že svojmu fotoaparátu len poviete, aby vyfotil snímku. S telefónom Ascend G6 je práve toto možné. Už žiadne nútenej pózy a žiadna úporná snaha dostať sa do záberu. Možnosti fotenia sú teraz nekonečné.

Telefón Ascend G6 je vybavený ďalšou verziou inovatívneho používateľského rozhrania Emotion UI, ktoré je na ovládanie zároveň zábavné a jednoduché. A ak to chcete mať ešte jednoduchšie, prepnite do zjednodušeného systému Simple UI.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
115 g Hotovo!
Výška
130 mm (13 cm) Hotovo!
Šírka
65 mm (6,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,5 mm (0,75 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HUAWEI G6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI G6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HUAWEI G6.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií