AD homeoffice PET

Diskusia k HUAWEI P7 Pink

Zobraziť katalóg
HUAWEI P7 Pink - Mobilný telefón

Diskusia k HUAWEI P7 Pink

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HUAWEI P7 Pink, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HUAWEI P7 Pink ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HUAWEI P7 Pink vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, pozeral som mobil pre priatelku na vasej stranke. Kedze je zatazena na ruzovu farbu, tak som chcel nieco ruzove. Nasiel som u Vas Huawei P7 pink - https://www.alza.sk/huawei-p7-pink-d3966437.htm?catid=18855072#popis , ktory vsak bol pouzivany. Je na neho skratena zaruka na 12 mesiacov. Preto sa potrebujem opytat: 1. Ako dlho bol pouzivany? 2. Su na nom skrabance? 3. Aky bol dovod vratena od zakaznika? 4. Mozete mi poslat realne fotografie? 5. Preco, ak je skratena doba zaruky na polovicu, uvadzate ze je v akcii, so zlavou a cena je taka ista, ako je u ostatnych predajcov? Len nikde nie je skladom, ale vsade sa tento telefon pohybuje ako novy v cene 250 Eur. Viete mi upravit cenu, ktora by zodpovedala tomu, ze telefon bol pouzivany? Za odpoved dakujem.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií