Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Xiaomi 14 Ultra bundle

HUAWEI Protective 0.8 mm Light Grey pre P8

Zobraziť katalóg
HUAWEI Protective 0.8 mm Light Grey pre P8
5 9 hodnotení
Ochranný kryt originál Huawei P8
Kód:  HU5000a3b Produktové číslo:  6901443047994 Stránky výrobcu
HUAWEI Protective 0.8 mm Light Grey pre P8 Predaj skončil

HUAWEI Protective 0.8 mm Light Grey pre P8

HUAWEI Protective je originálny zadný kryt, ktorý sa postará o perfektnú ochranu vášho obľúbeného mobilného telefónu značky Huawei. Je tenký skvelých 0,8 milimetrov, vďaka čomu nijako neznehodnocuje štíhly profil prístroja. Samozrejmosťou je fakt, že všetky funkcie zariadenia sú aj pri aplikovanom kryte úplne prístupné.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Protective 0.8mm Light Grey pro P8 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Schutz 0,8 mm Lichtgrau für P8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Schutz 0,8 mm Lichtgrau für P8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HUAWEI Védő 0,8 mm Light Grey a P8.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií