PET AD homeoffice

Husky Galti L čierne M

Zobraziť katalóg
Husky Galti L čierne M
Nohavice - lyžiarske dámske softshellové, veľkosť M
Kód:  SPT3955 Stránky výrobcu
Husky Galti L čierne M Predaj skončil

Husky Galti L čierne M

Lyžiarske zateplené nohavice, ktoré určite ocenia aj tie najnáročnejšie milovníčky rôznorodých zimných športov! Použitý materiál Extend-Plus Softshell poskytuje maximálnu vodoodolnosť a priedušnosť pre optimálnu telesnú teplotu aj pri zvýšenej aktivite. Veľmi príjemný je anatomický tvar nohavíc aj ich odvetranie. V kombinácii s poddajným, príjemným materiálom sú vhodné na lyžovanie, ako aj na pešie výlety. Okrem kvality spracovania nohavice na prvý pohľad zaujmú aj moderným dizajnom.

Spoľahlivo vás udržia v suchu

  • Extend-Plus Softshell - vodný stĺpec: 10 000 mm H2O  
  • Priedušnosť: 7 000 g/m2/24 hod
  • Anatomický tvar, odvetrávanie
  • Moderný dizajn

Materiály:

  • Vrchný materiál: 100 % polyester (s nalaminovanou membránou)
  • Výplň: 100 % polyester
  • Podšívka: 100 % polyester

Extend-Plus Softshell

Ľahký, moderný materiál ponúkajúci perfektnú tepelnú izoláciu, priedušnosť a maximálnu vodoodolnosť. Navyše v kombinácii s DRW úpravou zaisťuje dlhodobú trvanlivosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Husky Galti L čierne M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Galti L černé M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Husky Galt L schwarz M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Husky Galt L schwarz M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Husky Galt L fekete M.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií