AP+ nový vizuál Aplikace

Hyundai TO307SS

Zobraziť katalóg
Hyundai TO307SS
4,7 9 hodnotení
Hriankovač 2 plátkový, plynule nastaviteľný stupeň opekania, funkcia rozmrazovania a ohrievania, nástavec na zapekanie, nerezové vyhotovenie
Kód:  EAD9040g Produktové číslo:  TO307SS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai TO307SS

Kto by nemiloval skvelé raňajky v podobe chrumkavých voňavých hrianok? Hriankovač Hyundai TO 307SS vám každé ráno pripraví zlatisto opečené hrianky a to bez jedinej kvapky oleja! Hriankovač je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je vybavený priestorom pre zasunutie dvoch plátkov chleba a plynule nastaviteľným stupňom opekania až v 7 možných úrovniach. Zákazníci zaiste ocenia taktiež aj funkciu rozmrazovania, ohrievania či automatického vypnutia. V balení nájdete aj nástavec na zapekanie pečiva a vyberateľnú priehradku na omrvinky pre jednoduchú údržbu.

Hriankovač Hyundai TO 307SS je zabezpečený svetelnými kontrolkami prevádzky, ktoré informujú o zvolenej funkcii a chodu prístroja, a tromi tlačidlami na výber funkcie (rozmrazovanie, ohrievanie, stop). Po dokončení opekania sa ohrev zastaví a dôjde k nadvihnutiu pečiva von zo štrbiny. Nástavec na rozpekanie aj objemnejších druhov pečiva umožňuje opekanie rožkov, žemlí a ďalších tvarov. Elegantné nerezové vyhotovenie sa skvele hodí do každej modernej kuchyne.

Doplňujúce informácie:

Farebné vyhotovenie:
Nerez

Funkcie a výhody:
Rozmrazovanie
Ohrievanie
Stop
Automatické vypnutie
Svetelná signalizácia prevádzky
Nástavec na zapekanie
Elegantné nerez vyhotovenie

Príkon:
900 W

Rozmery:
27,5 x 18 x 17 cm

Hmotnosť:
1,5 kg

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikorová Hotovo!
Príkon
900 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Funkcie
Rozmrazovanie Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
900 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Rozmrazovanie Hotovo!
Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai TO307SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai TO307SS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai TO307SS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií