AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

IK Multimedia iKlip Xpand Stand

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iKlip Xpand Stand
5 1 hodnotení
Univerzálny držiak – stolový, kompatibilný so širokou škálou tabletov
Kód:  IKM01d3 Produktové číslo:  iKlip Xpand Stand Stránky výrobcu
IK Multimedia iKlip Xpand Stand Predaj skončil

IK Multimedia iKlip Xpand Stand

Univerzálny stolový držiak má nastaviteľné štyri rozšíriteľné úchyty pre rôzne rozmery tabletov. Guľový kĺb vám zaistí dokonalé nastavenie pre optimálny zorný uhol na výšku a na šírku. Držiak je kompatibilný s iPad/iPad Mini/iPad Air a všetkými tabletmi s uhlopriečkou od 7 "do 12,1" vrátane rámu. Nastavenie rozpätia šírky úchytov je možné od 153,5 mm do 220,8 mm.

Výhodou tohto držiaku je, že neblokuje žiadne tlačidlá ani porty umiestneného tabletu. Tento držiak má stabilný a robustný stojan, ktorý je môžete umiestniť na akúkoľvek vodorovnú plochu, prípadne môžete použiť stolovú zvierku. Pogumované dotykové body chránia tablet pred poškriabaním. Držiak je dodávaný s aplikáciou iKlip Stage pre jednoduchú správu a organizáciu textov, notových zápisov, gitarových tabulatúr apod.

 

Parametre a špecifikácia

Min. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
30,73 cm Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
30,73 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky držiaky na tablet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iKlip Xpand Stand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iKlip Xpand Stand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iKlip Xpand Stand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iKlip Xpand állvány.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií