Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

IK Multimedia iRig PRO DUO

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig PRO DUO
Zvuková karta – mobilné dvojkanálové audio rozhranie pre iPhone, iPad, Android, Mac a PC, simultánny dvojkanálový záznam akéhokoľvek nástroja, dva identické XLR/TRS kombo vstupy, nízkošumové predzosilňovače štúdiovej kvality, nezávislé nastavenie zosilnenia vstupu, 48V fantómové napájanie, napájanie z batérií (2 AA batérie), zo zariadenia alebo z DC adaptéra (nie je súčasťou), 24-bit AD-DA prevodníky, dva1/4" prepínateľné TRS symetrické výstupy, 3.5mm slúchadlový výstup s reguláciou hlasitosti, MIDI IN/OUT jacky
Kód:  IKM05a1 Produktové číslo:  iRig PRO DUO Stránky výrobcu
IK Multimedia iRig PRO DUO Predaj skončil

IK Multimedia iRig PRO DUO

Naprieč hudobným priemyslom úplne dominujú produkty spoločnosti Apple, pre ktoré vzniká neuveriteľné množstvo zaujímavého a hlavne potrebného príslušenstva. Presne do tejto kategórie právom patrí mobilná zvuková karta IK Multimedia iRig Pro Duo. Prívlastok mobilná tu platí dvojnásobne, pretože kartu možno napájať okrem adaptéra (nutné dokúpiť) alebo cez USB, tiež dvoma AA batériami.

Kľúčové vlastnosti

  • Mobilné dvojkanálové audio rozhranie pre iPhone, iPad, Android, Mac a PC
  • Dva identické XLR/TRS kombo vstupy
  • Dva nízkošumové predzosilňovače štúdiovej kvality
  • Napájanie z batérií (2× AA batérie), zo zariadenia alebo z DC adaptéra (nie je súčasťou balenia)
  • Dva 1/4" prepínateľné TRS symetrické výstupy
  • Slúchadlový výstup s reguláciou hlasitosti
  • Mini-DIN > Lighting, Micro USB OTG a štandardný USB kábel sú súčasťou balenia

Vítaný spoločník pre pravých hudobníkov

Veľkou výhodou je tiež skvelá konektivita hudobných nástrojov, pretože disponuje možnosťou 24-bitového záznamu, ale zároveň ponecháva maximálnu jednoduchosť počas samotného zapojenia a oživenia. Nechýbajú ani dva kanály s XLR/TRS kombo vstupmi a 48 V fantómové napájanie, takže môžete pripojiť čokoľvek od kondenzátorového mikrofónu cez gitaru, basu až po klávesy a ďalšie zariadenia. Krištáľovo čisté extra nízkošumové predzosilňovače s veľkým headroomem zaisťujú profesionálnu úroveň zvuku, kdekoľvek sa vydáte.

Potrebný softvér zadarmo

IK Multimedia iRig Pro Duo je dodávaný s veľkým softvérovým balíkom, ktorý zahŕňa všetky podporované platformy. Jeho hodnota sa šplhá až k 450 dolárom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IK Multimedia iRig PRO DUO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig PRO DUO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig PRO DUO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig PRO DUO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iRig PRO DUO.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií