PET AP+ plus nový vizuál

IK Multimedia iRig UA

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig UA
Prevodník – gitarový procesor a prevodník pre Android zariadenia
Kód:  IKM02b8 Produktové číslo:  iRig UA Stránky výrobcu

IK Multimedia iRig UA

Efektový procesor pre Android

Pripravte sa na novú éru, prichádza iRig UA, prvý digitálny efektový procesor pre všetky zariadenia s OS Android 4.0 a vyšším, ktoré podporujú hostiteľský režim/USB OTG. Teraz si môžete vychutnať gitarové a basgitarové efekty v reálnom čase bez ohľadu na to, či využívate prístroj značky Samsung, Sony, Motorola, LG, HTC, Xiaomi alebo iného populárneho výrobcu.

iRig UA obsahuje špičkový digitálny signálový procesor (DSP), ktorý rieši problémy fragmentácie operačného systému Android rôznych výrobcov tým, že presunie spracovanie signálu do externého príslušenstva. Vlastné DSP perfektne spolupracuje s aplikáciou AmpliTube UA, ktorá obsahuje používateľské rozhranie pre jednoduché prispôsobenie vášho gitarového arzenálu či uloženie a vyvolanie predvolieb.

Všestranný iRig UA sa môže použiť ako digitálne záznamové rozhranie, keď ho pripojíte zariadením podporujúcim technológiu Samsung Professional Audio s operačným systémom Android 5.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
AmpliTube UA

AmpliTube UA

Plug and play na OS Android

iRig UA stačí po vybalení z krabice iba pripojiť prostredníctvom dodávaného kábla OTG a okamžite ste pripravení hrať. K dispozícii je 32-bitový digitálny signálový procesor a 24-bitový A/D prevodník so vzorkovacou frekvenciou 44,1/48 kHz. Všetko nakoniec uzatvára predzosilňovač s krištáľovo čistým zvukom a minimálnym šumom.

 

iRig UA obsahuje DSP, ktoré dokonale kooperuje s aplikáciou AmpliTube UA, špeciálnou edíciou multiefektového gitarového a baskytarového procesora. Tým, že celé spracovanie signálu je riešené na strane iRig UA a nie na strane zariadenia s OS Android, je zaistená konzistentná výkonnosť s takmer nulovou latenciou.

Kľúčové vlastnosti

  • Pracuje s akýmkoľvek zariadením s OS Android 4.0 a vyšším podporujúcim hostiteľský režim/USB OTG
  • Digitálne spracovanie FX s takmer nulovou latenciou
  • Digitálny zvukový záznam na zariadeniach s technológiou Samsung Professional Audio a OS Android 5.0
  • 32-bitový digitálny signálový procesor
  • 24-bitový prevodník so vzorkovaním 44,1/48 kHz
  • Predzosilňovač s vysokým rozlíšením a nízkym šumom
  • Zahŕňa aplikáciu AmpliTube UA
  • Analógový vstup AUX pre hranie a cvičenie
  • Slúchadlový výstup a ovládanie hlasitosti

 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
iRig UA
 
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
AmpliTube UA

AmpliTube UA

AmpliTube UA je tu

iRig UA sa dodáva s AmpliTube UA, polnohodnotnou verziou gitarových a basgitarových multiefekov, ktorá mení spôsob, akým muzikanti tvoria hudbu na cestách.

AmpliTube UA poskytuje veľkorysú a rozšíriteľnú knižnicu úplne prispôsobiteľných modelov z najvyhľadávanejšej výbavy v hudobnej histórii. Umožní vám vytvárať a spracovávať vaše tóny s gitarovou alebo basgitarovou súpravou s troma stompboxmi, zosilňovačom, boxom s presným volumetrickým modelovaním odozvy, mikrofónom a ladičkou. AmpliTube UA vám navyše oproti ostatným edíciám umožní umiestniť multiefekt pred, alebo za zosilňovač.

Široká pripojiteľnosť

Spojenie iRig UA a AmpliTube UA je perfektným riešením, keď chcete hrať na cestách. iRig UA obsahuje 6,3 mm vstup pre gitaru, basgitaru, alebo akýkoľvek ďalší nástroj s linkovým výstupom, kábel Micro USB <-> OTG pre spojenie so zariadením s OS Android, 3,5 mm slúchadlový výstup s ovládaním hlasitosti a 3,5 mm vstup, ktorý vám umožní pripojiť ďalší externý zvukový zdroj, aby ste si mohli zajamovať s obľúbenými tónmi, zatiaľ čo využívate schopnosti Amplitube UA.

Parametre a špecifikácia:

Základné:
Maximálna vstupná úroveň: 330 mVpp až 7 Vpp
Vstupné šum: -97 dB RMS
Skreslenie (THD): 0,005 %
Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz (+/- 0,2 dB)
DSP: 32 bit
Prevodník: 24 bit A/D
Vzorkovacia frekvencia: 44,1 kHz a 48 kHz

Rozhranie a ovládanie:
6,3 mm nástrojový vstup
3,5 mm vstup AUX
3,5 mm slúchadlový výstup
Micro USB port pre spojenie s telefónom/tabletom
Ovládanie hlasitosti slúchadiel
Viacfarebná LED

Podporované zariadenia:
Zariadenia s OS Android podporujúce hostiteľský režim a obsahujúce Android 4.0 alebo novší.

Zhotovenie:
Rozmery: 51 × 99 × 21 mm
Hmotnosť: 80 g

Štandardné príslušenstvo:
Konektorový kábel OTG (60 cm)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig UA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG UA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG UA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia IRIG UA.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií