Siguro kuchyňský robot

ILLY Iperespresso Monoarabica Kostarika

Zobraziť katalóg
ILLY Iperespresso Monoarabica Kostarika
Kávové kapsuly obsahuje 21 kapsúl 7 gramov, 100% arabica, stredne pečená, pretrvávajúca chuť s nádychom čokolády a ovocia
Kód:  EAN5017c Produktové číslo:  71870 Stránky výrobcu
ILLY Iperespresso Monoarabica Kostarika Predaj skončil

ILLY Iperespresso Monoarabica Kostarika

Kávové čiapky Ilyrespesso Monoarabica Kostarika obsahujú 100% arabčinu pestovanú v Kostarike, Brunca, Valle Occidental. Patentovaná technológia poskytuje kapsule, ktoré fungujú na báze výluhu a emulzie. Z kapslí môžete pripraviť ako lahodnú kávu, ako sa dostanete z rúk skúseného barmana v renomovanej kaviarni. Príprava je však veľmi jednoduchá a každý môže zvládnuť kvalitu kávovarov ILLY. Intenzívna sametová príchuť, dlhotrvajúca krémovitosť a lahodná aróma vás očakávajú.

Kľúčové vlastnosti

  • 100% Arabica z Kostariky
  • pre kávovary ILLY X1, X7, Y1.1
  • 21 kapsúl v balení

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ILLY Iperespresso Monoarabica Kostarika Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ILLY Iperespresso Monoarabica Costa Rica. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ILLY Iperespresso Monoarabica Costa Rica. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ILLY Iperespresso Monoarabica Costa Rica. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Illy Monoarabica iperEspresso Costa Rica.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií