Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Inakustik Exzellenz 1,5m

Zobraziť katalóg
Inakustik Exzellenz 1,5m
5 1 hodnotení
Video kábel HDMI Ethernet kábel, 18.2 Gbit / s, 1080p, 3D, 4K, pozlátené kontakty, tri vrstvy tienenie, certifikovaný pre HDMI 2.0
Kód:  INA00a1m Produktové číslo:  0062442015

Inakustik Exzellenz 1,5m

HDMI kábel Exzellenz mimoriadne spoľahlivo prenáša video až do rozlíšenia 4K (2160p), a na to má dátový kanál pre nadviazanie internetového spojenia bez nutnosti ďalšieho kábla. Tiež dokáže posielať zvukový signál späť. Vďaka tomu dokáže kompatibilný AV receiver prehrávať rovnakým káblom aj zvuk z televízie. Jeho najväčšou prednosťou je však prevedenie na špičkovej úrovni, takže prenos signálu obstojí aj v prostredí, kde by priechod klasickým káblom už zlyhával.

Vodiče sú vyrobené z bezkyslíkatej medi, ktorá má vynikajúce vlastnosti pre priechod elektrického signálu. Navyše je vodivosť posilnená striebrom. Ani na konci kábla nedochádza k stratám. Pozlátené konektory minimalizujú prechodový odpor a vydrží bez oxidácie, ktorá u bežných káblov razantne znižuje vodivosť. Signál chráni proti narušeniu okolitými vplyvmi hneď 3 násobné tienenie!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Inakustik Exzellenz 1,5m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Exzellenz HDMI 1.5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inakustik Exzellenz 1,5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inakustik Exzellenz 1,5 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inakustik Exzellenz HDMI 1,5 m.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií