Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

INDESIT LI6 S1 X

Zobraziť katalóg
INDESIT LI6 S1 X
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 159 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 196/75 l, 1 kompresor, hlučnosť 38 dB, mraziaci výkon 5 kg/24 hod., antibakteriálna ochrana, zásuvka na zeleninu, zásobník na vajcia, tácka na ľad, farba antikoro
Kód:  FAC246a02 Produktové číslo:  93395 Stránky výrobcu

INDESIT LI6 S1 X

Vynikajúca kombinovaná chladnička Indesit je vyhotovená v modernom dizajne, vďaka ktorému krásne zapadne do akejkoľvek modernej kuchyne. Dômyselne riešený vnútorný priestor ponúkne dostatok priestoru na uloženie veľkého množstva potravín. Chladnička patrí do energetickej triedy A+, vďaka čomu jej ročná spotreba dosahuje iba 255 kWh. Navyše prekvapí svojou nízkou hlučnosťou, ktorá sa pohybuje na hranici 38 dB.

Vlastnosti

  • Kvalitná kombinovaná chladnička za super cenu
  • Nízka energetická náročnosť
  • Antibakteriálna ochrana
  • Možnosť zmeny otvárania dverí
  • Poličky v chladničke z bezpečnostného skla
  • Úsporné LED osvetlenie

Celkový objem chladiacej časti je úctyhodných 196 l a všetky potraviny možno uložiť do troch políc z kvalitného bezpečnostného skla a do zásuvky na ovocie a zeleninu. Do dverových priehradiek bez problémov umiestnite väčšie fľaše a nechýba ani oddiel na vajcia a iné drobnosti. Mraziaca časť má objem 75 l a oddeľujú ju 2 transparentné boxy, do ktorých sa zmestia aj väčšie kusy potravín. Budete mať tak perfektný prehľad o tom, čo kde máte. Určite oceníte úsporné LED osvetlenie vnútri a možnosť zmeny strany otvárania dverí.

Zariadenie je vybavené špeciálnou antibakteriálnou ochranou, ktorá zabraňuje šíreniu baktérií a plesní v chladničke. Nádoby a celý povrch sú vybavené špeciálnym povlakom s účinnou látkou, ktorý je aktívny počas celej životnosti zariadenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT LI6 S1 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT LI6 S1 X.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií