Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

INDESIT NCAA 55

Zobraziť katalóg
INDESIT NCAA 55
Chladnička kombinovaná, 157 cm, A+, objem chladnička/mraznička 150/56 l, hlučnosť 42 dB, antibakteriálna ochrana, 2 sklenené poličky, mraziaci výkon 2 kg /24 hod., biela
Kód:  FAC24502 Produktové číslo:  77314 Stránky výrobcu

INDESIT NCAA 55

Čo tak veľmi úsporný spotrebič pre celú rodinu za ešte priaznivejšiu cenu? Moderná kombinovaná chladnička sa chváli veľmi tichým chodom okolo 42 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. Zhotovenie chladničky je v bielej farbe, madlo je plne integrované v samotných dvierkach a disponuje aj antibakteriálnou ochranou. Výška 157 cm a úžitkový objem chladničky 157 litrov de facto predurčuje tento spotrebič aj do veľkých rodín. Svojim výkonom prekvapí aj mraznička.

Kľúčové vlastnosti

  • Dostačujúci mraziaci výkon a veľká akumulačná doba
  • Spotrebič patrí do energetickej triedy A+
  • Samoodmrazovanie či super mrazenie
  • Antibakteriálna ochrana
  • Nízka hladina hlučnosti

Parádna je aj mraziaca časť!

Mraziaca časť s objemom 67 litrov je rozdelená do troch priehradiek. Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, po ktorú spotrebič vie zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave, a to aj pri poruche či výpadku elektrického prúdu. Výrobca uvádza až 15 hodín! Za 24 hodín námrazy až 2 kg čerstvých potravín, takže možno svoje obľúbené pochutiny bezpečne skladovať aj dlhé mesiace. Samozrejmosťou je aj režim super mrazenie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT NCAA 55
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT NCAA 55.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií