Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

INDESIT VRB 640 C (PT)

Zobraziť katalóg
INDESIT VRB 640 C (PT)
5 1 hodnotení
Varná doska – sklokeramická, 4 varné zóny, 9 úrovní výkonu, ukazovateľ zvyškového tepla, detská poistka, V׊×D 4.6×59×52cm
Kód:  FBV3451k Produktové číslo:  VRB640C(PT) Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDESIT VRB 640 C (PT)

Prečo nevyriešiť nedostatok miesta v kuchyni vstavanou sklokeramickou doskou? Štyri rýchle moderné highlight varné zóny pomôžu uvariť obed aj pre početnú rodinu. Pri plnom výkone na to spotrebujú primeraných 6 700 W. Výrobok sa pohodlne ovláda ľahkým dotykom spredu panela. Stav vypnuté/zapnuté signalizujú 4 kontrolky a rovnako využijete aj ďalšie 4 kontrolky zostatkového tepla proti popáleniu. Určite neraz oceníte, že proti zvedavým ratolestiam je doska vybavená detskou poistkou. Rozmery dosky sú (V × Š × H) 4,8 × 59 × 52 cm, a preto sa dá celkom dobre umiestniť do väčšiny pracovných plôch domácich kuchýň a kuchynských kútov. Podrobný a prehľadný návod na inštaláciu a používanie spotrebiča je priložený k výrobku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT VRB 640 C (PT) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT VRB 640 C (PT).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií