Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

INDESIT XWE 81483X WSSS EÚ

Zobraziť katalóg
INDESIT XWE 81483X WSSS EÚ
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1400ot./min, A +++ / A / B, kapacita pranie 8kg, hlučnosť 52 / 81dB, Fast Forward-rýchle posunutie programu vpred, množstevná automatika, kontrola vyváženosti prádla, veľký digitálny displej, odložený štart, 85x59.5x60.5cm
Kód:  FAP1450r2 Produktové číslo:  83697 Stránky výrobcu
INDESIT XWE 81483X WSSS EÚ Predaj skončil

INDESIT XWE 81483X WSSS EÚ

Spredu plnená práčka osvedčeného výrobcu Indesit vsádza na pokročilé moderné technológie a rad praktických funkcií. Ušetrí vám veľa času a vďaka svojej energetickej triede A +++ zníži aj vaše účty za energie. Maximálně pojme pračka až 8 kg prádla, které efektivně vypere se svými 1400 otáčkami za minutu. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu a poteší vás tiež možnosť odložiť štart až o 24 hodín. Ďalej práčka kontroluje vyváženosť bielizne, aby bolo rovnomerne rozvrstvenie po celom obvode bubna. 

Spotrebu vody reguluje tzv. množstevná automatika, ktorá vyhodnotí potrebnú vodu podľa toho, nakoľko je práčka plná. Navyše môžete pokojne prať aj cez noc vďaka nízkej hlučnosti 52 dB pri praní a 81 dB pri odstreďovaní. Voliť môžete zo 16 programov a ak potrebujete mať vyprané skôr, jednoducho program posuniete vpred s funkciou Fast Forward. Práčka so svojimi rozmermi 85 × 59,5 × 60,5 cm ani nezaberie príliš veľa miesta. Oceníte také její velký informační LCD displej, ze kterého se dozvíte zbývající čas do konce cyklu.

Kúpte si inovatívny Indesit práčku

  • Kontrola vyváženosti bielizne
  • Tichý chod na bezuhlíkový motor
  • Menšie vibrácie a nižšia hlučnosť iba 52/81 dB
  • Podľa váhy bielizne určí množstevná automatika spotrebu vody
  • Fast Forward čiže rýchle posunutie programu vpred
  • Systém ochrany pred pretečením
  • Rýchlosť odstreďovania - 1400 otáčok za min.
  • 16 bežných i špeciálnych pracích programov
  • Ovláda praktické samočistenie
  • Možnosť odloženého štartu
  • Pojme až 8 kg bielizne naraz
  • Maximálne úsporná A +++ energetická trieda
  • Moderné digitálny displej ukazuje dĺžku pracieho cyklu

16 rôznych programov pre akékoľvek bielizeň

Vyberte si program presne podľa vašich potrieb pre bezchybné výsledky prania akýchkoľvek tkanín. Innex je najlepším riešením pri praní bežne znečistenej bielizne. Iba stlačíte jediné tlačidlo a práčka sa sama zapne, vyberie vhodný program a začne prací cyklus, pri ktorom odstráni každodenné nečistoty z bavlny aj syntetiky za púhych 50 minút. Push Wash je univerzálny program ideálny na zmiešané bielizeň, ďalej máte k dispozícii programy Bavlna, Vlna / Ručné pranie, Jednoduché žehlenie a Hodváb / Jemné pranie.Pre funkčné, športové a outdoorové odevy je pridaný program Športové oblečenie a hodiť sa môže aj Refresh na rýchle osvieženie bielizne počas 9 minút. 

Nemenej dôležitý je program na škvrny, s ktorým sa zbavíte aj veľmi odolných nečistôt. Efektívne odstráni škvrny od jedla (napr. omáčky, vína), make upu či bahna alebo trávy. Indesit pridal tiež program na odstránenie nepríjemného zápachu. Ten využíva nových pohybov bubna, pridáva plákanie na konci cyklu a konštantne udržiava rovnakú teplotu počas celého prania. Skvelým vylepšením je i Odložený štart, až na 24 hodín. Vy len pripravíte náplň, pridáte prací prostriedok, nastavíte program a práčka sa sama spustí vo vami zvolenom čase. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT XWE 81483X WSSS EÚ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT XWE 81483X WSSS EU.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií