iPad mini 4 s Retina displejom

Zobraziť katalóg
iPad mini 4 s Retina displejom
Tablet –interná pamäť ,
Kód:  NL201o3anad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPad mini 4 s Retina displejom Predaj skončil

iPad mini 4 s Retina displejom

Mocný. A malý.

Nový iPad mini 4 klame telom. Dáva vám do ruky nekompromisný výkon a potenciál. Je ešte tenší a ľahší ako predtým. A pritom natoľko výkonný, aby vám pomohol posúvať nápady ešte ďalej.

Smiešne ľahký.
Vážne tenký.

Všetko, čo na iPade máte radi, koncentruje iPad mini 4 do neskutočne elegantného a prenosného objektu. Kdekoľvek a kedykoľvek si tak môžete pustiť obľúbený film, zahrať výbornú hru, zavolať cez FaceTime kamarátovi alebo urobiť kus práce.

vypnuté
Směšně lehký
vypnuté
Smiešne ľahký

Silný motor pod kapotou.

iPad mini 4 používa čip A8 s 64-bitovou desktopovou architektúrou druhej generácie. Či už si prezeráte fotky, upravujete video, alebo predvádzate prezentáciu, pôjde vám to hladko a plynulo.

30 % zrýchlenie CPU.
60 % zrýchlenie grafiky.

Dve parádne kamery.
V prestrojení za iPad.

Fotoaparát iSight v iPade mini 4 má vyspelú optiku, vylepšený snímač a vlastný obrazový signálny procesor Apple. Zvládne aj šikovné funkcie ako panoráma, časozberné video, spomalené video, sekvenčné fotenie a samospúšť. Prepracovali sme aj prednú kameru HD, ktorá má teraz vylepšený snímač a väčšie pixely pre ešte lepšie zábery pri slabom osvetlení. Výsledok? Všetky vaše fotky a videá – aj videohovory a selfíčka – vyzerajú parádne.

Pokročilé zabezpečenie
máte pod palcom.

Prevratnú technológiu Touch ID premieňa iPad mini 4 odtlačok vášho prsta v dokonalé heslo, ktoré spoľahlivo nezabudnete. Zariadenie tak odomknete jedným dotykom. A aj keď iPad požičiavate niekomu inému, budú vaše osobné dáta v bezpečí. Pomocou Touch ID potvrdíte nákupy v iTunes, iBooks a App Store. A môžete rýchlo, pohodlne a bezpečne nakupovať vo spolupracujúcich aplikáciách.

Rýchle bezdrôtové pripojenie.

WiFi na iPade mini 4 je viac ako dvakrát rýchlejšie ako u predchádzajúcich generácií. Keď ste mimo dosahu Wifi, s modelom WiFi + Cellular sa pripojíte k rýchlym mobilným dátovým sieťam na celom svete. Sťahovať, zdieľať alebo prezerať web môžete prakticky kdekoľvek. Pomocou Apple SIM sa môžete ešte ľahšie ako predtým pripojiť vo viac ako 90 krajinách a územiach.

Až 866 Mb/s cez WiFi.
Až 150 Mb/s cez 4G LTE.

Každý dotyk je zážitkom.

V iPade mini 4 beží iOS 9, najintuitívnejší, najvyspelejší a najbezpečnejší mobilný operačný systém na svete. Jeho vylepšené aplikácie a nové možnosti multitaskingu, ako Slide Over, Split View a Obraz v obraze, vám hravo pomôžu byť produktívnejší. Či už potrebujete pri písaní recenzie knižky hľadať veci na webe, alebo chcete pri hovore cez Face Time pracovať s kolegom na prezentácii, iOS 9 vám pomôže dostať z iPadu ešte viac ako predtým.

Aplikácie navrhnuté pre iPad.
A všetko, čo s ním chcete robiť.

V iPade mini 4 sú prichystané výkonné aplikácie na každodenné záležitosti, ako je prezeranie webu, vybavovanie e-mailov, úpravy filmov a fotiek, písanie článkov alebo čítanie knižiek. A v App Store sú stovky tisíc aplikácií, ktoré sú všetky navrhnuté pre veľký Retina displej. Nie sú to len roztiahnuté telefónne aplikácie. Či už sa teda venujete fotografiám, hrám, cestovaniu, alebo osobným financiám, určite nájdete aplikáciu, s ktorou vám to pôjde lepšie.

Kryty sadnú iPadu mini 4.
Farby i všetkému ostatnému.

iPad mini 4 Smart Cover a Silikónové puzdro ochráni vaše zariadenie, nech ho vezmete kamkoľvek. Pritom sa krásne dopĺňajú. Smart Cover sa prichytí k prednej strane zariadenia, zatiaľ čo Silikónové puzdro nasadíte na zadnú stranu. A máte na výber z desiatich parádnych farieb.

vypnuté
Barevné kryty
vypnuté
Farebné kryty

iCloud.
Všetko, čo potrebujete, kdekoľvek práve ste.

Svoje fotky, videá a ďalšie súbory môžete ukladať priamo v iPade mini 4 alebo ich môžete ukladať na i Cloud a bezpečne k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Samozrejme ich môžete ukladať a spravovať aj v aplikáciách iných prevádzkovateľov, ako je napríklad Dropbox alebo Google Drive. Jednoduchým kliknutím svoje dokumenty a súbory rýchlo a ľahko pošlite cez AirDrop ľuďom vo svojej blízkosti bez akéhokoľvek nastavovania.

Bezpečný. A zabezpečený.

Pri vývoji iPadu mini 4 a iOS 9 nám išlo o to, aby fungovali v hladkej súhre a vytvárali vynikajúci zážitok vo vysoko bezpečnom prostredí. Pretože iOS vyvíjame s veľkým dôrazom na zabezpečenie, väčšina mobilného malwaru na svete končí na iných platformách. A neustále pracujeme na tom, aby bol ešte bezpečnejší. V rýchlosti dodávania aktualizácií operačného systému sme na špičke počítačového priemyslu. Aj sťahovanie a inštaláciu aktualizácií do iPadu maximálne uľahčujeme, aby ste mohli neustále využívať najnovšie ochranné prostriedky.

vypnuté
Bezpečný iPad
vypnuté
Bezpečný iPad

Vaše súkromie je dôležité.

Apple si vás neprofiluje podľa obsahu e-mailov alebo zvyklostí pri prezeraní webu, aby potom váš profil predával inzerentom. „Nemonetizujeme" informácie, ktoré si ukladáte na iPade alebo iCloude. Nečítame vaše e-maily alebo správy, aby sme vám potom mohli predávať produkty. Náš softvér a služby majú jednoducho zvyšovať hodnotu našich zariadení. Nič iné.

Pripojte sa bezdrôtovo.
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

iPad mini 4 sa pripojí k tisícom bezdrôtových doplnkov, vrátane klávesníc iných výrobcov. Cez AirPrint môžete tlačiť na väčšine bezdrôtových tlačiarní. A prostredníctvom AirPlay a Apple TV môžete čokoľvek z iPadu mini 4 bezdrôtovo streamovať na HD televízii.

Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iPad mini 4 s Retina displejom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad mini 4 s Retina displejem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad mini 4 mit Retina Display. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad mini 4 mit Retina Display. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPad mini 4 Retina kijelzővel.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií