Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iRobot Roomba 960

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 960
4,7 3 hodnotení
Robotický vysávač akustická a optická detekcia nečistôt, kefový systém AeroForce, filtrácie AeroForce filter, systém ANTITANGLE, funkcie odloženého upratovania, navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou, aplikácia iRobot HOME, v balení 1x virtuálna stena Dual Mode
Kód:  IROVRSK24 Produktové číslo:  Roomba 960 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 960

Vysať podlahu bez toho, aby ste sa zdvihli z gauča - hudba budúcnosti alebo realita? S inovativním robotickým vysávačom od renomovanej značky Roomb® je to všetjo na dosah ruky. Ovládnete ho pomocou aplikácie na vašom smartfóne. Tento model prináša zároveň veĺké vylepšenie predovšetkým v podobe inteligentného systému navigácie iAdap®, ktorá sa dokonale prispôsobí vašej domácnosti a sama pripraví nejlepšiu možnú cestu upratovania. Na jedno nabitie vydrží až 75 minút prevádzky, akonáhle vysávaču energia začne dochádzať, automaticky sa vráti do stanice dobiť a hneď potom dokončí zadanú prácu. Majte čistotu vášho doma dokonale pod kontrolou a navyše bez námahy.  

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie vo vašom smartfóne
  • Hravo zvládne aj vysávanie kobercov a prechody medzi miestnosťami
  • Kamera na perfektné zmapovanie domácnosti
  • Signalizácia plného zásobníka na nečistoty
  • Poradí si s prachom, nečistotami aj vlasmi bez namotania na kefy
  • Dlhá výdrž až 75 minút na jedno nabitie

Precízne výsledky upratovania

Ako sa vysávač postará o skvelé výsledky? Už sám o sebe je vybavený 3 stupňovým systémom AeroForce®, ktorý je až 5 krát výkonnejší, než predchádzajúca verzia Roomba®séria 600 alebo 700. K tomu pripočítajte inteligentný systém vyhľadávajúci viac znečistené miesta, aby im mohol venovať zvýšenú pozornosť a zabezpečiť dokonalé vyčistenie. Pri prechode na koberec vysávač automaticky navýši svoj výkon až 10 krát na zabezpečenie dostatočnej sily na odstránenie prachu aj z takto odolného povrchu. Vďaka svojej nízkej výške navyše ľahko vlezie aj pod nábytok a nedá tak žiadnemu prachu šancu. Nechajte starostlivosť o čistú podlahu v rukách odborníka a získajte čas na veci, ktoré sú naozaj dôležité. 

Inteligentná navigácia

Ať máte garsonku alebo rozsiahly byt s mnohými miestnosťami, robotický vysavač Roomba® 960 si hravo poradí v priestore. Na perfektnú orientáciu je vybavený taktiež kamerou, vďaka ktorej má neustále prehľad, kde sa nachádza. Zároveň si dokonale zmapuje prostredie a prekážky v domácnosti, v ktorej sa potom nestratí a nastaví si najlepšiu trasu. Po prvotnom vyčistení plôch sa v závere vysávania cielene zameriava ešte na steny a hrany nábytku pomocou bočných kief, takže žiadna nečistota neutečie. Samozrejmosťou je detekcia schodov na bezpečnú prevádzku a signalizácia plného zásobníka. 

Poteší vás tiež automatický systém vrátenia sa do stanice na dobitie energie. Vysávač si zapamätá, kde s upratovaním prestal a plynule sa vráti k rozrobenej práci. Vám bude stačiť nainštalovať si do  telefónu aplikáciu iRobot HOME a upratovanie vysávaču jednoducho naplánovať na určitú dobu, alebo ho jediným dotykom povolať do akcie ihneď. 

Doplňujúce informácie

Obsah balenia:
iRobot Roomba 960
Nabíjacia stanica Home Base
Sieťový kábel
Virtuálna stena Dual Mode Virtual Wall
1× extra filter
1× bočná kefka

Rozmery:
31,5 × 9,5 cm

Hmotnosť:
3,9 kg

Objem zásobníka:
600 ml

Maximálne pokrytie:
až 185 m2

Maximálna výška prahu:
1,6 cm

 

Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AeroForce filter Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 960
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií