iSmartAlarm iCamera KEEP

Zobraziť katalóg
iSmartAlarm iCamera KEEP
5 3 hodnotení
Kamera živý prenos obrazu a zvuku v uhle 70 stupňov a v HD rozlíšení, nočné videnie s infračerveným prisvietením, senzory na detekciu pohybu a zvuku, WiFi, na inteligentné zabezpečenie domácnosti, doplňuje sadu iSmart Alarm
Kód:  EAIS011 Produktové číslo:  ISC3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iSmartAlarm iCamera KEEP Predaj skončil

iSmartAlarm iCamera KEEP

iCamera iSmartAlarm je praktickým spoločníkom snáď pre každé obydlie, ktoré bude strážiť dňom i nocou ako oko v hlave. Vo svojom kompaktnom tele skrýva najmodernejšie špionážne technológie súčasnosti, ktorá zabezpečia neustály monitoring vášho domu či bytu. Verte, že vám s týmto drobčekom neunikne ani šuchnutie myši. Dušou systému je vysoko kvalitná kamera. Tá je schopná prenášať obraz až v HD rozlíšení (1280 × 720). Na výber máte samozrejme aj z rozlíšenia nižších. To ocenia predovšetkým tí používatelia, ktorých internetové pripojenie nie je dostatočne rýchle. Pokiaľ ide o pozorovací uhol, zaberá prístroj priestor cca 70°. Avšak panoramaticky - čiže s natočením - obsiahne až 350° vo vertikálnom a 40° v horizontálnom smere. Nechýba ani režim nočného videnia s infračerveným prisvietením, kedy zvládne zachytiť objekt až do vzdialenosti 5 metrov.

Kľúčové vlastnosti

  • WiFi kamera s HD rozlíšením a nočným videním
  • Jednoduchá inštalácia a sprevádzkovanie
  • Automatické robenie 10" videí vo formáte flv a ukladanie na server výrobcu
  • Ovládanie šikovným telefónom so systémom iOS (verzia 5.0 a vyššie) alebo Android (verzia 4.0 a vyššie)
  • Uhol pohľadu kamery 70° (maximálny uhol natočenia kamery 350° horizontálne, 40 ° vertikálne)
  • Monitoring zvuku pomocou vysoko citlivého mikrofónu
  • Senzory detekcie pohybu a zvuku s nastaviteľnou citlivosťou
  • Veľmi tichý motor slúžiaci na otáčanie kamery

Ako to všetko vlastne funguje?

Na túto otázku je veľmi jednoduchá odpoveď a navyše uviesť zariadenie do prevádzky zvládne naozaj každý. Všetko čo potrebujete je funkčná zásuvka v dosahu adaptéra a funkčné Wi-Fi sieť. Potom už stačí len stiahnuť bezplatnú aplikáciu do vášho inteligentného telefónu - kompatibilný s iOS aj Android, pripojiť k nemu kameru pomocou USB kábla a tú nakoniec prepojiť s Wi-fi sieťou. Celý proces nezaberie viac ako niekoľko minút.

  • Pozn.: iCameru môžete zapojiť a užívať samostatne (bez centrálnej jednotky CubeOne), alebo ako súčasť existujúcej skupiny iSmartAlarm .

Po spárovaní máte už plný vzdialený prístup, a to odkiaľkoľvek, kde sa pripojíte k internetu. Teraz môžete meniť pohľad, robiť fotografie, prepínať medzi jednotlivými režimami a mnoho ďalšieho. Hlavnou výhodou je fakt, že všetka komunikácia sprostredkúva cez server výrobcu. Nastavenie tak prebieha automaticky a nehrozia žiadne ďalšie dodatočné poplatky.

Vyladená k dokonalosti

Čerešničkou je integrovaný senzor zvuku a pohybu. Ten detekuje každý rušivý element a bezodkladne vás o ňom prostredníctvom aplikácie informuje. V takomto prípade aparát začne aj automaticky nahrávať audiovizuálnu stopu. Tá je následne uložená v cloudovom úložisku vo formáte FVL a možno s ňou veľmi ľahko manipulovať. Napríklad zaslať ako dôkazný prostriedok Polícii ČR. Opäť je tu možnosť nastaviť citlivosť senzora na určitú úroveň, ako to bolo pri rozlíšení obrazu. Mimo štandardného využitia býva kamera často využívaná aj ako opatrovateľka.

Doplňujúce informácie

Obsah balenia:
iCamera KEEP
napájací adaptér
Hliníkový stojan/držiak
Súprava príslušenstva na montáž

Video:
Maximálne rozlíšenie 1280 × 720p (poprípade nižší)
Maximálna snímaná vzdialenosť 100 mv otvorenom priestore
Zobrazená vzdialenosť nočného videnia až 5 m, uhol vyžarovania IR lúča 30 ° (pri 0,5 lux)

Audio:
Monitoring zvuku pomocou vysoko citlivého mikrofónu, 8 kHz, mono
Senzory detekcie pohybu a zvuku s nastaviteľnou citlivosťou v 3 úrovniach (Low / Medium / High)

Napájanie:
5 V (2 A)

Spotreba energie:
9 W v prevádzke, 2 W v pohotovostnom režime

Prevádzková teplota:
od -10 °C do 50 °C

Rozmery:
58 × 58 × 120 mm

Hmotnosť:
499 g
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iSmartAlarm iCamera KEEP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSmartAlarm iCamera KEEP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSmartAlarm iCamera KEEP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSmartAlarm iCamera KEEP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSmartAlarm iCamera KEEP.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií