AD homeoffice AD homeoffice

J5 create JUP50

Zobraziť katalóg
J5 create JUP50
Nabíjacia stanica 5x USB, 2.4A, inteligentná, rýchlonabíjanie
Kód:  CRE207b Produktové číslo:  JUP50
J5 create JUP50 Predaj skončil

J5 create JUP50

Nabíjacia stanica od j5create má technológiu inteligentného rozpoznávania nárokov každého pripojeného zariadenia. Následne prispôsobia výstup tak, aby sa zariadenie dobíjalo bezpečne, ale tiež čo najrýchlejšie. Každý jeden port USB poskytuje výstup až 2,4 A, takže bez problému nabije aj najhladnejšie tablety a inteligentné telefóny za čo najkratšiu dobu.

Kľúčové vlastnosti

  • Stanica pre dobíjanie 5 USB zariadení naraz
  • Inteligentná identifikácia požiadaviek pre jednotlivé porty
  • Každý USB port schopný dodávať až 2,4 A (max. 40 W = 8 A × 5 V)
  • Dôraz na bezpečnosť v každej situácii

Elektráreň bez rizika

Táto dizajnovo prevedená stanica bola skonštruovaná s cieľom zabezpečiť 100 % bezpečie vás aj každého člena rodiny. Preto má ochranu proti preťaženiu prúdom, prepätím, proti vysokej teplote a skratu. Aj tak pre istotu využíva protipožiarny materiál, ako poslednú líniu záchrany.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si j5 create JUP50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte j5 erstellen JUP50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte j5 erstellen JUP50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: J5 Create JUP50.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií