Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

JABRA Coach Blue

Zobraziť katalóg
JABRA Coach Blue
4,0 2 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtová stereo, Bluetooth 4.0, NFC, doba prevádzky až 5.5h, nabíjanie cez USB, Dolby Audio, IP55
Kód:  JAB1110a1a Produktové číslo:  BLUHFPJCOBL

JABRA Coach Blue

Predstavujeme vám novinku od spoločnosti Jabra a sú jej táto úchvatná slúchadlá Coach. Ako už názov napovedá, sú určené prevažne k športu. Je úplne jedno, či ak ste začiatočník alebo profesionálny športovec. S týmito slúchadlami určite dosiahnete lepšie výsledky.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá a perfektne sedia na ušiach
  • Odolná proti potu a vplyvom počasia
  • Hudba na báze technológie Dolby®
  • Integrovaný tréner

Prvá slúchadlá, ktoré vám pomôžu schudnúť

Čo robí slúchadlá tak unikátnymi je systém inteligentného hlasového trénovanie, ktorý je optimalizovaný ako pre vonkajšie tréning, tak aj pre indoorové cvičenie. S vstavanou aplikáciou potom jednoducho zvládnete aj kruhový tréning.

Inteligentné hlasové trénovanie

Tieto slúchadlá vám pomôžu veľmi jednoducho plánovať, sledovať a analyzovať svoj kruhový tréning a ďalšie cvičenia v interiéri. Na výber máte viac ako 40 cvičení, od začiatočníkov až po pokročilých športovcov. Vďaka integrovanému trénerovi tak získate správne načasované, okamžité a individuálne hlasové pokyny pre ideálne priebeh tréningu. Môžete tiež využiť časovú či opakovanú verziu tréningu a pritom sa nechať motivovať svojou obľúbenou hudbou.

Pohybový senzor TrackFIT

Ak vaše cvičenie zahŕňa aj beh, potom vám tento inteligentný senzor dokáže zmerať ubehnutú vzdialenosť, rýchlosť, tempo, kadenciu, dokonca aj spálené kalórie. Unikátny pohybový senzor spolupracuje s aplikáciu Jabra SPORT Life a spoločne vám pomôžu nájsť tú správnu intenzitu tréningu.

Dokonalý zvuk

Pri všetkých tých technických vymoženostiach, ktorými tieto slúchadlá disponujú, sa samozrejme nezabudlo na zvuk. Technológia Dolby ™ Sound Enhancement vám ponúkne naozaj skutočnú hĺbku a čistotu digitálnej hudby, a to dokonca aj pri počúvaní skladieb cez YouTube. A to všetko bez nepraktických a prekážajúcich drôtov, takže sa môžete 100% sústrediť iba na svoj tréning.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Hmotnosť
16 g Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
16 g Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JABRA Coach Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Coach Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Coach Blue.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií