AlzaBoxy Q1 Aplikace

JABRA VOX

Zobraziť katalóg
JABRA VOX
Handsfree 3,5 mm jack, čierne
Kód:  JQ448

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JABRA VOX

Kvalitné slúchadlá s mikrofónom Jabra VOX vám umožní počúvať obľúbenú hudbu a komunikovať pri chôdzi alebo behanie. Sú veľmi ľahká a vďaka trojici gélových ušných nástavcov v balení i maximálne pohodlná . Môžu sa pochváliť výbornou kvalitou zvuku a množstvom optimalizovaných funkcií, ktoré pozdvihnú váš zážitok z počúvania hudby na vyššiu úroveň. Pomocou ovládanie umiestneného na kábli môžete jednoducho spustiť alebo pozastaviť hudbu, preskočiť na ďalšiu skladbu alebo prijať prichádzajúci hovor bez nutnosti vyťahovať vaše zariadenie z vrecka.

Masívny zvuk


Vďaka partnerstvu so spoločnosťou Dolby sa slúchadlá môžu pochváliť vysoko kvalitným zvukom vylepšeným technológií Dolby Digital Plus , Ktoré prináša bohatý zvuk v plnom rozsahu. Pre maximálny zážitok je so slúchadlami dodávaná aplikácie Jabra Sound . Jedná sa o unikátny hudobný prehrávač, ktorý umožňuje naplno využiť zvukovú kvalitu slúchadiel a vytvárať vlastné playlisty.

Vysoká odolnosť


Zariadenie je vyrobené z prémiových materiálov a jeho odolnosť a výkon boli dôkladne testované. Zosilnený kábel odolá v ťahu až 15 kg. Vďaka magnetom SnagIt pre ľahké rozpletení sú slúchadlá pripravená vždy, keď ich potrebujete. Je odolné voči prachu, vlhkosti a výkyvom teploty .

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Do uší

Frekvenčný rozsah reproduktora:
20 Hz - 20 kHz

Citlivosť reproduktora:
120 dB/mW

Impedancia:
16 ohmov

Typ mikrofónu:
Všesmerový

Frekvenčný rozsah mikrofónu:
100 Hz - 10 kHz

Citlivosť mikrofónu:
-42 DB

Dĺžka kábla:
1,2 m

Konektor:
Stereo jack 3,5 mm

Rozmery:
28 x 18 x 12,1 mm

Hmotnosť:
17 g

Farba:
Čierna

Obsah balenia:
1x slúchadlá Jabra VOX
1x ochranné púzdro
3 veľkosti gélových nástavcov do uší ColorCore EarGel
1x sprievodca rýchlym spustením
1x kupón pre stiahnutie aplikácie Jabra

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JABRA VOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA VOX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA VOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA VOX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA VOX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií