AP+ nový vizuál AD homeoffice

Jáchyme, hoď ho do stroje!

Zobraziť katalóg
Jáchyme, hoď ho do stroje! Film
5 2 hodnotení
Kód:  AV00071
Jáchyme, hoď ho do stroje! Predaj skončil

Jáchyme, hoď ho do stroje!

Život Františka Koudelky, smoliara z Chvojkovíc, je plný náhod, prechmatov a omylov. Pôsobí zmätok všade, kde sa objaví. Opúšťa zamestnanie v miestnom JRD a vydáva sa do Prahy, kde nastupuje do moderne riadeného autoservisu, vedeného svojráznym vedúcim Karfíkom. Ten ho s podnikovým psychológom Kláskem varuje pred braním úplatkov s tým, že každý štvrťrok opúšťa brány závodu nedobrovoľne niektorý zo zamestnancov, aby skončil na psychiatrickej klinike docenta Chocholouška.

V Prahe však hrdinu nečakajú len problémy, ale aj láska. V automate, kam sa občas chodí najesť, totiž predáva hrianky sympatická Blanka, do ktorej sa zamiluje. Chcel by ju požiadať o schôdzku, proti sebe však má nielen svoju nesmelosť, ale aj ráznu tetu, ktorá dohliada, aby František v Prahe nezvlčil, a nerudného a násilníckeho výčapného Karla. Našťastie je František vybavený vedecky zhotoveným kondiciogramom, ktorý mu ako spoľahlivý cestovný poriadok životom radí, kedy má šťastné dni, alebo naopak kritické. S jeho pomocou dokáže prekonať nielen všetky nástrahy, ale aj nesmelosť.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií