Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

JBL Clip + oranžový

Zobraziť katalóg
JBL Clip + oranžový
5 2 hodnotení
Reproduktor 160Hz - 20kHz, Bluetooth 3.0, vstavaný mikrofón, s integrovanou karabínou, ideálny na cesty, výdrž až 5 hodín na jedno nabitie, odolný voči striekajúcej vode,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090i1d Produktové číslo:  JBL CLIP+ ORG Stránky výrobcu

JBL Clip + oranžový

Štýlový prenosný reproduktor, ktorý so sebou na cestách rozhodne chcete mať. Hneď na prvý pohľad uhranie svojim veľmi podareným dizajnom, ktorý okrem samotnej estetickej funkcie plní aj funkciu praktickú. Ponúka totiž celý rad inteligentných riešení na čele s bezkonkurenčnou vodeodolnou konštrukciou. Aj keď vonku leje ako z krhly, vy sa nemusíte nijako obmedzovať. Zariadenie si poradí nielen s prudkým dažďom, ale dokonca ho môžete umyť aj pod tečúcou vodou. Čo sa týka samotnej konštrukcie, pozostáva z príjemne ľahkého, napriek tomu však odolného, ??materiálu. Vrchnú stranu zdobí šikovná karabína, prostredníctvom ktorej zavesíte reproduktor k oblečenie alebo batohu. Svoju obľúbenú muziku si tak môžete vychutnať naozaj kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne ľahký, mimoriadne odolný a mimoriadne výkonný prenosný reproduktor
  • Odolný proti striekajúcej vode
  • Až 5 hodín nepretržitého prehrávania
  • Celý rad možností, ako reproduktor pripojiť k prehrávacej jednotke
  • Zabudovaný mikrofón pre vybavenie neodkladných hovorov
  • Praktická integrovaná tlačidlá
  • Vydarený dizajn, zabudovaná karabínka

Kompatibilný dravec

Vyrážate na vodu, na bicykel, alebo na iný športový výlet? Ak áno, potom je pre vás iste veľmi dôležitým aspektom kompatibilita. Konkrétne teda schopnosť reproduktora byť pripojený k ďalším zariadeniam. Keďže káble nie sú na cestách úplne tým pravým orechovým, je JLB Clip + vybavený zabudovanou technológiou Bluetooth. Jej prostredníctvom bezdrôtovo pripojíte napríklad váš mobilný telefón, prípadne tablet. Keď už by ste sa náhodou pre kábel rozhodli, nechýba ani zabudovaný 3,5 mm jack či vstup AUX. Skrze neho zapojíte k reproduktoru takmer akékoľvek hudobné zariadenia.

Vyladený po všetkých smeroch

Ako už bolo spomenuté vyššie, reproduktor ponúka celý rad inteligentných riešení. Ďalším z nich je zabudovaný mikrofón, s ktorého pomocou hravo vybavíte neodkladný hovor, a to bez toho aby ste museli vyberať Smartphone z vrecka. Okrem toho nechýba ani tlačidlá pre príjem hovoru, prípadne zosilnenie / zoslabenie hudby. Pomyselnou čerešničkou na torte je výkonná dobíjacie batérie nachádzajúci sa v samotnom vnútri reproduktoru. Tá poskytne majiteľovi až 5 hodín nepretržitého prehrávania.

Doplňujúce informácie:

Odolnosť voči vode:
Poradí si s dažďom. Môžete ho umyť pod tečúcou vodou z kohútika. Neponárať!

Kompatibilita - Bluetooth:
A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.6, HSP V1.2

Batérie:
Zabudovaná, dobíjacie (3.7 V, 600 mAh)
Čas nabíjania cca 2 hodiny
Až 5 hodín nepretržitého prehrávania

Obsah balenia:
1 × JBL CLIP +
1 × Micro USB kábel na nabíjanie
1 × Sprievodca rýchlym štartom
1 × bezpečnostných údajov
1 × Záručný list

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Clip + oranžový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Clip+ oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Clip + Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Clip + Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Clip + narancs.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií