AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

JBL Everest Elite 700 čierne

Zobraziť katalóg
JBL Everest Elite 700 čierne
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, s mikrofónom, ergonomicky tvarované, Bluetooth, 40mm meniče, 10Hz-22kHz, citlivosť 99dB, potlačenie hluku, automatické vypnutie, kábel 3.5mm jack
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092b Produktové číslo:  JBL V700NXTBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Everest Elite 700 čierne Predaj skončil

JBL Everest Elite 700 čierne

Je hudba súčasťou vášho života a nedokážete si bez nej predstaviť ani jeden deň? Potom by ste si mali zaobstarať tieto bezdrôtové slúchadlá JBL, ktoré sú vďaka modernému dizajnu a technologickej vyspelosti jednoznačne najlepšou triedou vo svojej kategórii. Ergonomicky tvarované náušníky vám poskytnú vynikajúcu pohodlnosť a presné pasovanie okolo uší. Čokoľvek s nimi budete robiť, nikdy vás nesklamú. Vykonané testovanie slúchadlovej série Everest Elite je dokladom toho, že investovať do nich sa oplatí, pretože JBL ako vždy vsádza predovšetkým na kvalitu.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché ovládanie
  • Vstavaný mikrofón
  • Nízka hmotnosť
  • Prispôsobené na každodenné nosenie
  • Kvalitná dobíjacia Li-ion batéria
  • Oslobodené od šumu
  • Funkcia Quick Start Guide
  • Legendárny JBL Pro Audio zvuk

Perfektný zvuk

Bluetooth over-ear slúchadlá sú vysoko výkonné, predvídateľné a zbavené šumu. Disponujú legendárnym JBL Pro Audio zvukom a 40 mm meničmi. Vychutnajte si svoje obľúbené basy naplno. Technológia NXTGen kombinuje pohlcujúci zážitok potlačenia šumu so schopnosťou kontroly množstva vonkajšieho hluku. Celkový dojem z parádne podanej hudby podčiarkne automatická kalibrácia zvuku TruNote. V prípade nečinnosti sa slúchadlá po 10 minútach automaticky vypnú, čo šetrí batériu. Tá je nabíjateľná a zaručí až 15 hodín prevádzky. Ďalšou vychytávkou je integrovaný mikrofón, tlačidlo pre zapnutie/vypnutie a nastavenie funkčnosti NXTGen ANC na pravom slúchadle. Tlačidlo ovládania hlasitosti a funkcia Play/Pause sú orientované na strane ľavej.

Moderný ergonomický dizajn

JBL Elite sú vybavené nielen technologicky, ale aj dizajnovo. Ich čistý vzhľad je korunovaný nastaviteľnou polstrovanou čelenkou, jemnou textilnou textúrou a ušnými mušľami na hladkom závese. Klasická čierna sa hodí úplne ku všetkému a pristane ako mužom, tak aj ženám. Počúvanie je teda vskutku komfortné a splní všetky vaše očakávania. Nezostáva, než si ich vyskúšať na vlastné uši a dať im možnosť ukázať ich potenciál. S hmotnosťou iba 305,4 g a kompaktnými rozmermi sa zmestia do každej tašky či kabelky. Ich súčasťou je aj ochranné tkaninové puzdro.

Dodávané príslušenstvo

K slúchadlám tiež patrí nabíjací USB kábel a audio kábel s 3,5 mm Jack konektorom. Nevyhnutný je aj sprievodca nastavením Štart a inštruktážne pokyny k aplikácii My JBL. Tieto užitočné aplikácie dovoľujú prispôsobiť si zvuk aj komplexnú funkčnosť podľa vašich predstáv. Konektivita je daná funkciou Bluetooth. Stavte na kvalitu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Everest Elite 700 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Everest Elite 700 černá.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií