Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JOBY GripTight Micro Stand XXL

Zobraziť katalóg
JOBY GripTight Micro Stand XXL
Držiak – adaptér + statív pre uchytenie a stabilizáciu telefónu alebo fotoaparátu so šírkou 95–132mm
Kód:  JO190a12 Produktové číslo:  E61PJB01327
JOBY GripTight Micro Stand XXL Predaj skončil

JOBY GripTight Micro Stand XXL

Už ste unavení držaním vášho smartfónu alebo tabletu pri sledovaní videí alebo prehliadaní webu? Chcete fotiť a mať pritom zariadenie pevne zabezpečené? Alebo len nechcete mať roztrasený obraz pri videohovore na Skype? Kompaktná súprava malého tripodu JOBY Micro Hybrid a nástavca GripTight Mount XXL vám sprostredkuje lepší zážitok z vášho telefónu alebo tabletu. Počas niekoľkých sekúnd súpravu rozložíte a nastavíte optimálny pozorovací uhol vďaka vertikálnemu rozsahu 36°. Konštrukcia vhodne kombinuje nehrdzavejúcu oceľ, ABS plast a gumu, a tak je zaistená maximálna stabilita pri optimálnych rozmeroch a hmotnosti. Celá súprava preto váži len 111 g a v zloženom stave zapadne do každého vrecka. 

Kľúčové vlastnosti

  • Miniatúrne rozmery
  • Podrží váš mobil, tablet aj fotoaparát
  • Vonkajšie i vnútorné použitie
  • Precízne spracovanie
  • Nízka hmotnosť

Schopný pomocník

Mobilné zariadenie na mieste podrží nástavec pomocou pružiny, nezáleží na tom, či používate kryt alebo nie. Stačí, ak má vaše zariadenie šírku od 95 do 132 mm. Nie ste však vôbec limitovaní na použitie smartfónu či tabletu. Po odskrutkovaní nástavca pre múdre zariadenia objavíte univerzálny 1/4" závit vhodný napríklad pre digitálne fotoaparáty. Na rodinnej oslave si už preto vystačíte len s jedným statívom.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JOBY GripTight Micro Stand XXL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GripTight Micro Stand XXL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Griptight Micro Ständer XXL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Griptight Micro Ständer XXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY GripTight Micro Stand XXL.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií